Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

Adobe Indesign CS6 Test 2018

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


53 Test Questions:

1. What does Article panel do in InDesign?

Answers:

• It allows us to order the content the way we want it in our final product.
• It tells all the elements of the document but the order of elements is read-only.
• It tells you number of pages in the document and treats each page as single article.

2. How will the highlighted option effect the layout of the pages in Indesign document when checked?

Answers:

• It inserts the break after every page and places them one under each other vertically.
• It places two pages facing each other like a book.
• It places all the pages of the document in a single row facing each other.
• None of the above.

3. Which of the following statement(s) is/are true for Motion Presets in Indesign?

Answers:

• Duration specifies how much time it takes for the animation to occur.
• Speed determines speed rate of the animation.
• Origin uses the proxy to specify the origin point of the motion path on the animated object.
• Create Button Trigger starts the animation for existing objects or button.
• All of the above

4. What does the above mentioned cursor indicate in text frames?

Answers:

• Adds the frame to complete the text but cursor remains loaded after the end of every frame.
• Adds text one frame at a time and you have to reload cursor at the end of every frame.
• Flows all text into the document with adding frames not pages.
• Adds pages and frames until all text is flowed into your document.

5. Fill in the following blanks using the options given thereafter.

1) The ____________________ is a complete set of characters-letters, numbers, and symbols.
2) ___________________ is a collection of fonts that shares an overall appearance.
3) ________________________ is a variant version of an individual font in a font family.

Answers:

• font, Typeface, Type style
• typeface, Font, Typeface
• type style, Type style, Font

6. This question is based upon the figure shown below
How will it add the pages to the document if scenario is same as highlighted in the image given above?

Answers:

• It will add page next to the current page you are working on.
• It will add the page at the end document
• It will ask whether to add the page before or after the current page.
• None of the above.

7. Saving motion presets as XML files is useful if you want to share a motion preset with other InDesign users.

Answers:

• True
• False

8. In InDesign, Object Styles panel is to create, edit, and apply object Styles that is the collection attributes and effects applied to any object.

Answers:

• True
• False

9. Which of the following tweaks we can do with Wrap To option while wrapping a paragraph with Wrap Around Bounding Box or Wrap Around Object Shape?

Answers:

• Both right and left sides.
• Side towards spine.
• Side away spine.
• All of the above.

10. What does the highlighted tool labeled as A in the image above do?

Answers:

• It moves the content of frame independently of the frame.
• It moves the content of frame along with the frame.
• It fits the content proportionally to the frame.
• It tells the frame contains more content than it shows.

11. Which of the following can be linked between two documents or within the documents?

Answers:

• Content of text frames
• Content of image frames
• Objects
• All of the above.

12. Which of the following statement(s) is/are not true when we wrap the text around the imported images?

Answers:

• Bounding Box option wraps text to the rectangle formed by the image’s height and width.
• Detect Edges option generates the boundary using automatic edge detection.
• Photoshop Path option generates the boundary from an alpha channel saved with the image
• Same As Clipping option generates the boundary from the imported image’s clipping path.

13. Which of the following options under button and media in Export to Interactive pdf option allows you to include the normal state of buttons and the video posters as static elements?

Answers:

• Include All
• Appearance Only

14. What does the highlighted symbol in red mean in the image given above?

Answers:

• A Broken Link
• A Missing Link
• An Out of Date Link
• None of the above.

15. The Snap To Guides command controls both snapping to guides and snapping to the baseline grid.

Answers:

• True
• False

16. What is Contour wrapping in InDesign?

Answers:

• It keeps text from appearing in any available space to the right or left of the frame.
• It creates a rectangular wrap whose width and height are determined by the bounding box of the selected object.
• It creates a text wrap boundary that is the same shape as the frame.
• Forces the surrounding paragraph to the top of the next column or text frame.

17. Which of the following interactive features can we include while exporting a PDF?

Answers:

• Movies and sound clips.
• Cross-references.
• Bookmarks
• Page transitions
• c and d
• All of the above.

18. Identify the grids respectively as shown in the image above?

Answers:

• Document Grid, Baseline Grid
• Baseline Grid, Document Grid

19. What does the above highlighted option in the image do?

Answers:

• It checks if the placement of the punctuation mark is within text margin or not, to make the text look aligned.
• It aligns the text with the guidelines.
• It rectifies the overlapping of characters.
• None of the above.

20. What will be the behavior of Place Command if we load the cursor with five images at once for the five different image frames?

Answers:

• It will place the images one by one, as we hover and click the desired frame.
• It will load all the pictures at once in the order we had selected them.
• It will create separate frames to places the images apart from existing one.
• It is not possible to load the cursor with more than one image.

21. Which of the following statement(s) in reference to InDesign is/are not true?

Answers:

• InDesign can add placeholder text that you can easily replace with real text.
• InDesign creates a new text frame if the insertion point is not inside a text frame when you paste text in a document.
• InDesign generally imports all formatting information specified in the word-processing application.
• It is always necessary to create a frame first and then place anything inside it.

22. The Create Guide command creates _________________.

Answers:

• Spread Guides
• Page Guides
• Both a and b

23. Which of the following statements is/are true?

Answers:

• Optical kerning adjusts the spacing between adjacent characters based on their shapes.
• Metrics kerning uses kern pairs.
• Indesign metrics kerning by default.
• We can apply manual kerning too.
• All of the above.

24. Is it possible to insert the cover page to a EPUB file and what does Rasterize First image do in the same context?

Answers:

• No. It inserts no cover image to the file.
• Yes. It uses first image of the file as cover image.
• Yes. It lets you choose the cover image from your computer.
• Yes. It randomly selects the cover image from the images used in the file.

25. What is script and which of the following moves objects by specified distances on right/ left pages?

Answers:

• A set of action statements to complete a particular task and AdjustLayout.
• A set of action statements to complete a particular task and CornerEffects.
• A set of action statements to complete a particular task and BreakFrame.
• A set of action statements to complete a particular task and AddGuides.

26. Which of the following statement(s) is/are not correct?

Answers:

• It is not possible to create equally spaced frames out of a rectangle.
• A placeholder shape is an ellipse, rectangle, or polygon that appears in the document with an X, indicating that it should be replaced by text or an image.
• It is possible to create polygon out of the any given shape drawn in the document
• None of the above.

27. The content between two master pages automatically flows when placed in ______________________ .

Answers:

• Primary Text Frame.
• Master Text Frame.
• a and b.

28. Which of the following saves each InDesign layer as an Acrobat layer within the PDF?

Answers:

• Resolution
• Presentation
• Create Tagged PDF
• Create Acrobat Layers

29. Which of the following divides the large documents into small documents that makes it easy for readers under EPUB Advanced Options?

Answers:

• CSS Options
• Add Script
• Include Document Metadata
• Split Document

30. Which of the following converts numbered lists into paragraphs that begin with the paragraph’s current number as text?

Answers:

• Map To Ordered List
• Map To Static Ordered List
• Convert To Text
• None of the above.

31. In which of the following CSS options under EPUB Advanced options can you create a list of CSS Styles that can be edited?

Answers:

• Include Embeddable Fonts
• Preserve Local Overrides
• Include Style Definitions
• Add Style Sheet

32. Drop Caps are used for ________________________.

Answers:

• Character Style
• Word Style
• Line Style
• None of the above.

33. In the Paragraph Rules, how will Rule Above behave if we increase the value of the offset?

Answers:

• It will shift upwards away from the baseline.
• It will shift downwards away from the baseline.

34. What is the default unit of measurement while creating a new document for print?

Answers:

• Inches
• Centimeters
• Picas
• Points

35. Which of the following is/are not a part of EPUB image options?

Answers:

• Settings Apply to Anchored Objects
• Insert Page Break
• Preserve Appearance from Layout
• Content Order

36. Which of the following statement(s) is/are are true for data merge?

Answers:

• Data Merge is also called mail merge.
• It merges the sources file with target document.
• The data source file is made up of fields and records.
• The target document is an InDesign document that contains the data-field placeholders.
• All of the above.

37. This question is based upon the figure shown below
Identify the names of the labels respectively in the image given above?

Answers:

• Labeled tick marks, Major tick marks, and Minor tick marks.
• Major tick marks, Labeled tick marks, and Minor tick marks.
• Minor tick marks, Major tick marks, and Labeled tick marks.
• Major tick marks, Minor tick marks, and Labeled tick marks.

38. This question is based upon the figure shown below
Which of the following will you use if you want to copy the all the attributes and Styles of first image to rest of the two images?

Answers:

• Interactive
• Object and Layout
• Object Styles
• Styles

39. Spread guide spans all pages and the pasteboard of a multiple-page spread.

Answers:

• True
• False

40. While animating the object through motion presets, which of the following uses the current object’s properties as the starting point of the animation and the object’s position as the ending point?

Answers:

• Choose To Current Location
• Choose To Current Appearance

41. This question is based upon the figure shown below
It is possible in Adobe Indesign to make the above text look using paragraph rules only.

Answers:

• True
• False

42. Create Tagged PDF exported pages are automatically tagged with a set of structure tags that identify the page items such as headlines and stories?

Answers:

• True
• False

43. It is possible to create unequal column widths for columns in a text frame.

Answers:

• True
• False

44. It is possible to create form and its fields in Indesign.

Answers:

• True
• False

45. This question is based upon the figure shown below
What does the highlighted icon indicate in the text frame in Adobe Indesign?

Answers:

• It indicates the text has spelling errors.
• It indicates that it has more text than it is showing currently.
• It indicates it is a linked frame.
• It indicates that there has to be image in the frame.

46. This question is based upon the figure shown below
Name the label A and B as given in image above?

Answers:

• Content Grabber, Content Placer
• Content Placer, Content Grabber

47. _________________ behavior shows illegible text as a dimmed bar in Indesign.

Answers:

• Power Zoom
• Greeking Type
• Anti-Aliasing
• Fit Spread into Window

48. _______________ area is discarded when the document is trimmed to its final page size.

Answers:

• Slug
• Blee

49. How will the highlighted icon in the image given above behave when clicked?

Answers:

• It ignores the content of original object and keeps the local edits once clicked.
• It will update the linked object to the original object with alert of getting permission for editing local edits to match the original object.
• It breaks the link between the two and then treats them independently.
• None of the above

50. This question is based upon the figure shown below
What do these icons represent respectively in context to Pdf Preview?

Answers:

• Preview the current selection, preview the current spread, and preview the current document.
• Preview the current spread, preview the current selection, and preview the current document.
• Preview the current document, preview the current spread, and preview the current selection.
• Preview the current spread, preview the current document, and preview the current selection.

51. The Intent dropdown in New Document dialog box shows and changes the settings in the dialog box according to the option selected.

Answers:

• True
• False

52. Which of the following options from the Paragraph panel menu to specify how many lines in the following paragraph remain with the current paragraph?

Answers:

• Nonbreaking spaces
• Keep Options
• Start Paragraph
• Edit text

53. GREP Styles option is used to apply a character style to text that conforms to the specified GREP expression.

Answers:

• True
• False