Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

Augmented Reality Test 2019

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


84 Test Questions:

1. Which of the following is NOT correct about Augmented reality?

Answers:

• Augmented reality is a live direct or indirect view of a physical, real-world environment whose elements are augmented (or supplemented) by computer-generated sensory input such as sound, video, graphics or GPS data.
• With the help of advanced Augmented reality technology (e.g. adding computer vision and object recognition) the information about the surrounding real world of the user becomes enhanced but it cannot be interactive.
• Augmented reality terminology comes from idea that the technology functions by enhancing one’s current perception of reality.
• Augmented reality basically brings out the components of the Digital world into our perceived Real world.

2. __ for Unity is a plugin for the Unity game engine that integrates ARToolKit’s augmented reality with Unity’s graphical and game development features?

Answers:

• ARToolKit
• VRToolKit
• SoftwareKit
• ToolKit

3. Modern mobile augmented-reality systems use one or more of the following tracking technologies. Which of the following is NOT commonly used for tracking purposes?

Answers:

• Optical sensors
• Accelerometers
• RFID
• GPS
• Bluetooth

4. Modern mobile Augmented Reality systems use one or more of the following _____ technologies: digital cameras and/or other optical sensors, accelerometers, GPS, gyroscopes, solid state compasses, RFID and wireless sensors.

Answers:

• Input
• Output
• Tracking
• Processing

5. To enable rapid development of Augmented Reality Application, some software development kits (SDK) have emerged. Which of the following is NOT a well known AR SDKs?

Answers:

• Vuforia
• ARToolKit
• Catchoom CraftAR
• ARUnity

6. Definition of Augmented Reality?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Combines real and virtual
• Is interactive in real time
• Registers in 3-D
• Registers in 3-D & 4D
• All of the above

7. AR applications allow tourists to experience ___ of historical events, places and objects by rendering them into their current view of a landscape?

Answers:

• Simulations
• Announcing
• System
• Live

8. How Augmented Reality works?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Tracking device
• Computing
• Displaying objects
• All of the above

9. Hardware components for augmented reality are: processor, _____, sensors and __. Modern mobile computing devices like smartphones and tablet computers contain these elements which often include a camera and MEMS sensors such as accelerometer, GPS.

Answers:

• memory, input devices
• GPU, output devices
• display; input devices
• display, output devices

10. Augmentation is conventionally in real-time and in semantic context with environment. Which option applies?

Answers:

• elements
• tracking
• objects
• rendering

11. The intended purpose of the _____ often forces very different form factors and interactions?

Answers:

• HMD
• SW
• Leap Motion Sensor
• Tracking

12. The ___ consists of Elements and the type of data and length of the value/ID that is encoded determine the number of Elements. The larger the value length, the larger number of elements that are required?

Answers:

• Border
• Code
• Contour
• Background

13. AR applications can also present location information by?

Answers:

• simulations
• audio
• video
• rendering

14. An Augmented Reality application can contain various functions for video interaction. Which one applies?

Answers:

• audio
• video
• classes
• None of the above

15. Augmenting by the _____, A device can wear a special kind of decide, on the head or hand, which will give some information about the object, e.g., a head mounted display?

Answers:

• user
• computer
• VR
• AR

16. Multiple can be used to represent different objects or coordinate systems in an AR application. Additionally, a pattern can perform an important function in calculating the orientation of a square , since a pattern, being rotationally asymmetric, distinguishes between the four possible orientations of a marker in two dimensional space?

Answers:

• Trackers
• Markers
• Calibrators
• Comparators

17. The __ is the mandatory blank area that appears adjacent to the border along its entire length. The can be either inside or outside of the border and is required in order to guarantee there is enough contrast for the algorithm to detect the Contour?

Answers:

• Clear Space
• Border
• Code
• Design Area

18. One of the most basic problems currently limiting Augmented Reality applications is the ____ problem. The objects in the real and virtual worlds must be properly aligned with respect to each other, or the illusion that the two worlds coexist will be compromised. More seriously, many applications demand accurate ____?

Answers:

• Registration
• Distortion
• Rendering
• Processing

19. An AR system adds ___ generated objects audio and other sense enhancements to a real-world environment in real time?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• network computer
• virtual computer
• os computer
• linux computer

20. _____ provide 512 numerically encoded markers that can be used with any image. Markers may be small and you can detect and track several of them simultaneously?

Answers:

• Image Targets
• Smart Terrain
• Frame Markers
• VuMarks

21. What is required to use AR?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• HW
• SW
• Content
• None of the above

22. Traditionally, applications built on ARToolKit use a video feed on which augmentations are overlaid. ARToolKit also supports using __ displays for augmented reality. Instead of rendering both the background camera feed and the augmentations, the _____ renders the augmentations, and background is the world around you?

Answers:

• Optical see-through
• Multimarker
• NFT
• 2D-Barcode markers

23. Google’s technology consists of contact lenses built with special sensors that measures sugar levels in tears using a tiny wireless chip and miniature sensor embedded between ___ of soft contact lens material?

Answers:

• two cameras
• two layers
• environment
• virtual objects

24. Augmented reality allows video game players to experience digital game play in ___ environment?

Answers:

• real world
• virtual world
• GPS
• Virtual object

25. Spatial Augmented Reality (SAR) augments real world objects and scenes without the use of special displays such as monitors, head mounted displays or hand-held devices. SAR makes use of digital projectors to display graphical information onto?

Answers:

• Physical Objects
• Real Objects
• Dynamic Objects
• Hardware Objects

26. A __ marker is an easily detected feature in proximity to and as a point of reference to an object targeted for tracking. __ markers can be knowingly and intentionally placed or naturally exist in a scene. Natural Feature Tracking (NFT) is the idea of recognizing and tracking a natural scene that is not (seemingly) augmented with markers.

Answers:

• Appearance
• Fiducial
• Multi
• Single
• Barcode

27. There are key optical variables (for camera hardware) of interest to AR SDK (like ARToolKit). Which of the following is NOT an important camera characteristic?

Answers:

• Light-gathering power of the lens
• Aperture
• Aliasing
• Sensor size

28. Which of the following characteristics is NOT related to Augmented Reality definition?

Answers:

• Required a 2D-marker
• Interactive in real time
• Combines real and virtual
• Registered in 3D

29. What are gesture sensors integrated as add-ons to HMDs? (choose all that apply)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Oculus DK2 and Leap Motion sensor
• Oculus Rift and Soft Kinetic
• Soft Kinetic and Meta Glasses
• Oculus DK3 and Motion
• None of the above

30. Which of the following is NOT an area from which AR demands more from sensors and trackers?

Answers:

• Greater input variety and bandwidth
• Higher accuracy
• Frequency filtering
• Longer range

31. Which of the following are characteristics of AR systems?

Answers:

• Combines real and virtual objects in a real environment
• Is interactive in real-time
• Registers(aligns) real and virtual objects with each other
• All of the above

33. AR on ____ devices can give us real time information being projected and interacted on real world elements?

Answers:

• navigation
• 3D
• touch
• mobile

34. Considering Vuforia software, the _____ is a part of the VuMark that is implied by the line created when placing the Border and the Clear Space next to each other?

Answers:

• Code / Elements
• Contour
• Background / Design Area
• Clear Space

35. A (…) is a display device paired to the forehead such as a harness or helmet. (…) places images of both the physical world and virtual objects over the user’s field of view. Modern (…) often employ sensors for six degrees of freedom monitoring that allow the system to align virtual information to the physical world and adjust accordingly with the user’s head movements.

Answers:

• Eyeglasses
• Head-mounted display
• HUD
• EyeTap

36. Represent images that the Vuforia SDK can detect and track. do not need special black and white regions or codes to be recognized. The SDK detects and tracks the features that are naturally found in the image itself by comparing these natural features against a known target resource database.

Answers:

• Data matrix codes
• QR codes
• Fiducial markers
• Image Targets

37. The accuracy requirements for the trackers and sensors in AR applications are driven by the accuracies needed for?

Answers:

• Visual Registration
• User Registration
• VR Registration
• None of the above

38. Smart phones are the primary ____ for accessing AR content?

Answers:

• tracking
• tools
• device
• None of the above

39. A key measure of AR systems is how realistically they integrate augmentations with the real world, The software must derive real world coordinates, independent from the camera, from camera images?

Answers:

• camera
• AR
• VR
• Hardware

40. AR displays can be ____ on devices resembling eyeglasses?

Answers:

• Real world
• Rendered
• Display
• Sensor

41. __ is a completely customizable marker that can be placed on any surface. It provides the freedom to create customized and brand conscious designs that support both AR experiences and data encoding in a variety of formats?

Answers:

• Frame Marker
• VuMark
• Smart Terrain
• Image Targets

42. Which of the following values can be calculated and display the data in an Augmented Reality view? (choose all that apply)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Distance
• Bearing
• Degree
• Sensor

43. Marker Less AR uses GPS of ___ to record the device position and displays information relative to that location?

Answers:

• mobile devices
• hardware devices
• screen devices
• All of the above

44. Sensors perceive data in the environment; they can be based on the _____ of different parameters?

Answers:

• track
• touch
• detection
• sensor

45. In the ARToolKit software, default camera properties are contained in the camera parameter file ___, that is read in each time an application is started?

Answers:

• hardware_para.dat
• camera_para.dat
• camera_data.dat
• All of the above

46. Which of following answer describes Key Tracking Technologies?

Answers:

• Market Tracking
• MarkerLess Tracking
• Face Tracking
• Environment Tracking
• All of the above

47. _____ is a breakthrough technology that can reconstruct the user’s physical environment as a 3D mesh. It enables developers to create a whole new class of games and realistic product visualization experiences, where the content can interact with physical objects and surfaces in the real world?

Answers:

• Image Targets
• Smart Terrain
• Frame Markers
• VuMarks

48. Considering Vuforia software, which of the following is NOT a component of VUMARK?

Answers:

• Contour
• Border
• Clear Space
• Encryption

49. AR blends live and digital images in real time, using a and a screen?

Answers:

• Audio, video
• Camera, video
• Device, motion
• 3D, content

50. A Systematic review of usability studies in Augmented Reality between 2005 and 2014?

Answers:

• Methodology
• Results
• Key
• Earlier

51. Which of the following are types of HMDS?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• video see-through
• optical see-through
• video through
• optical through

52. Augmented Reality can be used for?

Answers:

• Gaming and Marketing
• Teaching and Learning
• Geographical data and Social Media
• Industrial Service and Maintenance
• All of the above

53. Which of the following refers to the viewing of the physical world with computer-generated layers of information added to it?

Answers:

• Virtual reality
• Augmented reality
• 3D simulation
• Simulated realism

54. A _____ is a GPS coordinate that associates content such as videos, audio to a specific location?

Answers:

VR
AR
Geotag
Map

55. A key measure of AR systems is how realistically they ____ augmentations with the real world?

Answers:

• Integrate
• Elements
• VR
• Display

56. The ___ function controls building the Augmented Reality view?

Answers:

• Overlay
• AROverlay
• buildAROverlay
• None of the above

57. Which of the following are components of an AR System?

Answers:

• Head Mounted Display
• Tracking System (GPS)
• Mobile Computing Power
• All of the above

58. What are characteristics of AR Browsers Layar?

Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Layar is a tool to browse the world
• It enables exploration more informed decisions, serendipity and fun
• While looking through the phones camera lens, a user can see houses for sale popular bars and shops, touristic information of the area, play a live game
• None of the above

59. In Augmented reality applications, why is it important for markers to be rotationally asymmetric?

Answers:

• to ignore unwanted rotation of virtual objects
• to distinguish between the four possible orientations of a marker in two dimensional space
• to provide faster and efficient object tracking when camera image is not ideal
• to distinguish rotation so that the virtual objects do not translate to another direction

60. ARToolKit is software that lets programmers easily develop Augmented Reality applications. Which of the following is NOT a feature currently available?

Answers:

• Natural Feature Tracking
• Camera Calibration Support
• Text recognition
• Unity3D and OpenSceneGraph Support

61. A larger lens and a larger physical sensor size are always desirable, so generally the choice of lens and sensor is determined primarily by cost and size constraints. Sensors on most consumer-level webcams are 1/4 inch ____ or CMOS sensors?

Answers:

• ilumination-noise
• signal-to-noise
• light-gathering
• CCD

62. In Augmented Reality, __ is useful for applications that need to recognize both individual words and a series of words. The Vuforia software can detect any English word, with no need for training them beforehand.

Answers:

• Text Recognition
• Voice Recognition
• Video Recognition
• All of the above

63. One of the most difficult parts of developing an Augmented Reality application is precisely calculating the user’s (…) in real time so that the virtual images are exactly aligned with real world objects. ARToolKit uses computer vision techniques to calculate the real camera position and orientation relative to square shapes or flat textured surfaces, allowing the programmer to overlay virtual objects?

Answers:

• projection
• view-direction
• viewpoint
• geolocation

64. ARToolKit is software that lets programmers easily develop Augmented Reality applications. __ is multi-platform, running on the Windows, Mac OS X, Linux, iOS and Android operating systems?

Answers:

• ARToolKit
• VRToolKit
• AutoToolKit
• None of the above

65. (…) are stored on the device with your app. You can load and unload (…) programmatically, and activate or deactivate them using the ObjectTracker API. Activating a loaded database enables Vuforia to detect any of the targets included in that database.
The number of targets that can be active simultaneously, across one or more loaded (…), is constrained by the device context and its available resources?

Answers:

• Cloud Databases
• Device Databases
• Local Databases
• Target Databases

66. Vuforia, as well as other AR software kits, supports the tracking of multiple targets simultaneously.Which of the following is NOT a factor that impacts the maximum number of targets that can be tracked at the same time?

Answers:

• device camera’s field of view
• computational performance of the device
• type of marker

67. The source code for this project is hosted on _____ and the compiled SDKs for all platforms (Mac OS X, PC, Linux, Android, iOS), along with the ARToolKit plug-in for Unity3D?

Answers:

• GitHub
• Server Side
• AWS
• None of the above

68. One of the most difficult parts of developing an Augmented Reality application is precisely calculating the user’s viewpoint in real time so that the virtual images are exactly aligned with real world objects. ARToolKit uses computer vision techniques to calculate the real camera position and orientation relative to square shapes or flat textured surfaces, allowing the programmer to overlay virtual objects.
ARToolKit currently does NOT support?

Answers:

• classical square marker
• 2D barcode
• multimarker
• natural feature tracking
• 3D-image marker

69. Augmented Reality Markup Language (ARML) is a data standard developed within the Open Geospatial Consortium (OGC). Which answers are related to this? (choose all that apply)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Which consists of an XML grammar to describe the location and appearance of virtual objects in the scene
• Let’s ECMAScript bindings to allow dynamic access to properties of virtual objects
• Consists of server side script to describe the location and appearance of virtual objects in the scene
• None of the above

70. It is referred to as Augmenting by a __ object when you are using a cell phone of other device like GPS.

Answers:

• physical
• dynamic
• global
• None of the above

71. Recent hit game Pokemon Go use combination of technologies such as Augmented Reality and (…) , as “trainers” seek out and catch wild Pokémon monsters in real-world locations?

Answers:

• Bluetooth
• Object Tracking
• Geolocation

72. Which of following statements are correct for Augmented Reality?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Systems augments the real world scene
• User maintains a sense of presence in real world
• Needs a mechanism to combine camera and real worlds
• All of the above

73. In Augmented reality applications, __ markers are recognized in constant time meaning that different 2D-barcodes will take about the same amount of computer time to be recognized. Therefore, a large number of 2D-barcodes can be used in a scene at little additional computational cost.

Answers:

• 2D-barcode
• 3D-barcode
• barcode
• AR-barcode

74. Which of the following is NOT a method of detection from Camera images?
A key measure of AR systems is how realistically they integrate augmentations with the real world. The software must derive real world coordinates, independent from the camera, from camera images. That process is called image registration which uses different methods of computer vision, mostly related to video tracking.

Answers:

• interest points
• fiducial markers
• optical flow
• projection mapping

75. ARToolKit is well known for the appearance of its about the traditional template square marker: square markers with a black border, and with an arbitrary user-definable image in the interior. The “__” marker used by default in the ARToolKit examples is an iconic example?

Answers:

• Hiro
• Eagle
• One
• Snowman

76. In Vuforia Software kit, ___ allows the tracking a degree of persistence once a target has been detected. As the target goes out of view, Vuforia uses other information from the environment to infer the target position by visually tracking the environment?

Answers:

• Extended Tracking
• GPS Tracking
• Voice Tracking
• None of the above

77. In Vuforia, ___ allows you to detect and track intricate 2D objects. It has been designed to work with toys (such as action figures and vehicles) and other consumer products.

Answers:

• Voice Recognition
• Object Recognition
• Text Recognition
• Video Recognition

78. In Vuforia, the number of targets that your app can recognize and track simultaneously will depend on the types of databases that you utilize and also the target types. Vuforia supports both local and online target databases for Image Targets. These are referred to as (…) and (…) databases respectively?

Answers:

• host and online
• device and cloud
• local and online
• device and online
• local and cloud

79. Augmented reality (AR) is a (…) direct or indirect view of a physical, real-world environment whose elements are augmented (or supplemented) by computer-generated sensory input such as sound, video, graphics or GPS data. It is related to a more general concept called mediated reality, in which a view of reality is modified (possibly even diminished rather than augmented) by a computer. As a result, the technology functions by (…) one’s current perception of reality. By contrast, virtual reality replaces the real world with a simulated one.

Answers:

• live, enhancing
• recorded, enhancing
• live, diminished
• recorded, diminished

80. Vuforia is a software platform for creating Augmented Reality applications ?

Answers:

• Yes
• No

81. Which of the following statements is True about HUD?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• A HUD is a display device paired to the forehead such as a harness or helmet
• HUD place images of both the physical world and virtual objects over the user’s field of view
• Modern HUD often employ sensors for six degrees of freedom monitoring that allow the system to align virtual information to the physical world and adjust accordingly with the user’s head movements
• All of the above

82. Which of the following is NOT a AR development toolkit?

Answers:

• Layar SDK
• Blender 3D
• Catchoom CraftAR AR
• Vuforia

83. In Augmented Reality, __ is useful for applications that need to recognize both individual words and series of words. The Vuforia software can detect any English word, with no need for training them beforehand?

Answers:

• Text Recognition
• Voice Recognition
• Video Recognition
• All of the above

84. Marker Less AR uses GPS of mobile devices to record the device position and displays information relative to that location?

Answers:

• mobile devices
• hardware devices
• screen devices
• All of the above