Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

Amazon Web Services (AWS) Test 2018

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


76 Test Questions:

1. When would you use the Reports API?

Answers:

• For orders that you store at Amazon, sell on Amazon
• For orders that you store at Amazon, request to be shipped but not sold on amazon
• To protect AWS S3 customers with public files from acquiring a bill that can bankrupt them
• To give your clients automated usage information

2. Which following function to map a DynamoDB results to a JavaScript object?

Answers:

• function mapImage(item) {
return {
«id»: item.id.S,
«version»: parseInt(item.version.N, 10),
«state»: item.state.S,
«rawS3Key»: […]
«processedS3Key»: […]
«processedImage»: […]
}; };
• function mapImage(item) {
return {
«id»: item.id.S,
«version»: parseInt(item.version.N, 10),
«state»: item.state.S,
«rawS3»: […]
«processedS3Key»: […]
«processedImage»: […]
}; };
• function mapImage(item) {
return {
«id»: item.id.S,
«version»: parseInt(item.version.N, 10),
«state»: item.state.S,
«rawS3Key»: […]
«processedS3»: […]
«processedImage»: […]
}; };
• function mapImage(item) {
return {
«id»: item.name.S,
«version»: parseInt(item.version.N, 10),
«state»: item.state.S,
«rawS3Key»: […]
«processedS3Key»: […]
«processedImage»: […]
}; };

3. The following error is returned from the Fulfillment API
“Seller is not registered for Basic fulfillment.”
Choose the most probable reason for this error.

Answers:

• Seller does not have a fully compliant MWS Pro account
• Access codes and seller ID codes are incorrect
• Seller does not have a fully PCI compliant Payment Gateway
• Seller does not have a correct AWS -S3 policy

4. When would you use the FBA Outbound Shipment API?

Answers:

• For orders that you store at Amazon, request to be shipped but not sold on amazon
• For orders that you store at Amazon, sell on Amazon
• To build simple applications that retrieve order information
• To request various reports that help you manage your Sell on Amazon business

5. Choose the correct description of AWS FBA.

Answers:

• Used by amazon sellers to manage logistics
• Used by non amazon sellers to manage logistics
• Used by amazon sellers to manage inventories
• AWS Facebook Business Access

6. AWS MWS stands for?

Answers:

• Amazon Web Service Machine Work Station
• Amazon Web Service Mechanical Work Servant
• Amazon Web Service Marketplace Web Service
• Amazon Web Service Machine Work Slave

7. Which of the following is correct regarding AWS S3 ?

Answers:

• You are able to set up a website into any S3 bucket without performing any permission setup.
• A new S3 bucket can be configured to listen for PUT events and trigger SNS topic
• By default any new S3 bucket gives permission to anyone to read the files available on it.
• S3 events cannot be tied to Prefix keys, and only can be applied to the entire bucket.

8. Which of the following Auto scaling CANNOT do:

Answers:

• Start up EC2 instances when CPU utilization is above threshold
• Release EC2 instances when CPU utilization is below threshold
• Increase the instance size when utilization is above threshold

9. Which HTTP verb is NOT supported in API Gateway ?

Answers:

• POST
• PATCH
• OPTIONS
• HEAD
• None of the above

10. You have developed a REST API using AWS API Gateway and configured all resources/methods to call a previously created Lambda function. The API has been already deployed once to a Stage and it’s working properly. Which is NOT correct to say about that scenario ?

Answers:

• Any changes made to the API must be first Deployed before it can be tested externally using the deployment URL.
• Any changes made to the Lambda function’s code must be first Deployed before it can be tested.
• An API key can be associated with the existing Stage so that it can be configured to work with the endpoints.
• If you delete the API, you don’t necessarily delete the Lambda function associated.

11. Regarding enhanced networking in EC2 instances, which of the following is NOT correct ?

Answers:

• Enhanced networking capabilities is suppored using SR-IOV (Single Root I/O Virtualization).
• If your applications benefit from high packet-per-second performance and/or low latency networking, Enhanced Networking will provide significantly improved performance, consistence of performance and scalability.
• Enhanced networking can enabled on any AMIs, and not additional drivers are needed
• Enhanced networking is only supported inside VPC

12. When using AWS Lambda, you are responsible only for your code. AWS Lambda manages the compute fleet that offers a balance of memory, CPU, network, and other resources. This is in exchange for flexibility, which means you cannot perform the tasks below, EXCEPT for:

Answers:

• log in to compute instances
• customize the operating system
• customize the language runtime
• customize the amount of memory available

13. Which of the following is an edge-storage or content-delivery system that caches data in different physical locations ?

Answers:

• Amazon RDS
• Amazon Cloudfront
• Amazon SimpleDB
• Amazon Lambda

14. Regarding AWS CloudFront, which is the correct statement ?

Answers:

• CloudFront was designed to let developers create and deploy web application in Amazon cloud.
• CloudFront is a content delivery network (CDN) which helps accelerating content distribution globally.
• CloudFront aims at making it easy for developers to design and implement APIs in the cloud.
• CloudFront let developers store their frontend code in the cloud, while managing aspects of scalability and availability.

15. Which of the following is NOT a supported data type in DynamoDB ?

Answers:

• Number
• Binary
• Map
• Set
• Dict

16. AWS RDS makes it easy to set up, operate, and scale a relational database in the cloud. Which of the following will NOT be managed by AWS:

Answers:

• Automated Backup
• Software Patching
• Multi-AZ Deployments
• Query Optimization

17. AWS DynamoDB is a managed NoSQL database. Regarding creating new DynamoDB tables, which of the following is true ?

Answers:

• A Primary and Foreign Key are allowed to be configured for any table.
• When a table is successfully created, it becomes immediately available for Read and Write operations.
• It’s possible to provision the table capacity for Read and Writes units.
• Sort keys are mandatory for any table in order to improve table performance.

18. A (…) operation uses the primary key of a table or a secondary index to directly access items from a table or index.

Answers:

• GetItem
• Query
• Scan
• GetItems

19. AWS Virtual Private Cloud (VPC) lets you provision a logically isolated section AWS-cloud where you can launch AWS resources in a virtual network that you define. Which of the following is correct about VPCs ?

Answers:

• A VPC CIDR block set to 10.0.0.0/16 will allow a max. of 256 subnets (IP addresses).
• You can create subnets across multiple availability zones, which will enable launching instances across multiple availability zones to ensure a high-availability environment.
• Most subnets in your custom VPC do not need to be associated with a route table.
• Creating a VPC automatically creates a main route table, but it does not enable, by default, the instances in your VPC to communicate with each other.

20. When launching a new EC2 instance in AWS, which of the following is NOT an option for AMIs ?

Answers:

• My AMIs
• Community AMIs
• AWS Marketplace
• Test AMIs

21. Considering AWS machines types, which of the following is NOT a supported instance type ?

Answers:

• General purpose (e.g. T2)
• Storage Optimized (e.g. I2 – High I/O Instances)
• Input Optimized (e.g. O2)
• Compute Optimized (E.g. C4)

22. Which is the best description of Xform’s ?

Answers:

• Xforms are soap data from a html form binding
• Xforms are json data from a html form binding
• Xforms are reusable components for electronic forms and are used to extend the functionality of html forms
• Xforms are reusable components for Soap bindings in web applications

23. You need a database for an eCommerce website, what would be the advantage of using Amazon Relational Database Service (Amazon RDS)?

Answers:

• Provides transactional consistency in your data
• Provides Flexible NoSql scalability
• Is a fast key-value memcached datastore

24. Amazon (…) offers persistent storage for Amazon EC2 instances. Amazon (…) volumes are network-attached, and persist independently from the life of an instance. The volumes are highly available, highly reliable volumes that can be leveraged as an Amazon EC2 instance’s boot partition or attached to a running Amazon EC2 instance as a standard block device.

Answers:

• Elastic Beanstalk
• Elastic Block Store
• S3
• Elastic Load Balancer

25. Amazon RDS for Server now supports Authentication?

Answers:

• SQL,Windows
•mySQL,Windows
•NoSQL,Windows
•PostgreSQL,Windows

26. In the __ Management Interface the storage space is partitioned into units called containers?

Answers:

• Cloud Computing
• Cloud Data
• Cloud Application
• Cloud Functions

27. Which expression correctly describes the Assignment data structure for a HIT with an External Question?

Answers:

• Contains the parameters for a specific assignment of a HIT to a Worker.
• Is obtained with the «GetAssignment» call while the worker is processing the questions
• Is the data structure for an External Question
• Is populated by the external question’s ‘External Form’ fields

28. Amazon CloudFront supports and content?

Answers:

• static, dynamic
• basic, textual
• full-text, dynamic
• dynamic, textual

29. When creating a new Lambda function through the AWS Console, which of the following is correct ?

Answers:

• You are allowed to set the max. amount of memory your service can use.
• You are allowed to select Python as runtime environment, including choosing from different Python versions.
• You are able define the timeout of your function to up to 10 min.
• You are not able configure Lambda to access resources, such as databases, within your custom VPC.

30. Your eCommerce application Amazon Payments is failing with «there is a problem with the handling of the order». Choose the most probable cause of the error.

Answers:

• Shipping does not apply for Payments using Amazon
• The Buyers Bank account has insufficient funds
• Credit card auto payment for your seller account is not configured
• You need to enable «Allowed JavaScript Origins» and enable SSL for your domain in the application console

31. With Amazon API Gateway, you can quickly and easily create a custom API to your code except for:

Answers:

• AWS Elastic Beanstalk
• AWS Lambda
• Amazon EC2
• AWS CodeDeploy

32. What is PCI compliance in relation to AWS Payment Services?

Answers:

• A set of security standards designed to ensure that ALL companies that accept, process, store or transmit credit card information maintain a secure environment.
• A rest end point for a 3rd Party Payments Solution Provider
• A pipeline for Request Transfer push to Amazon to validate the users identity
• A pipeline for Request Transfer push to the clients credit card provider to validate users identity

33. Which option refers to this statement: Edits an existing item’s attributes, or adds a new item to the table if it does not already exist. You can put, delete, or add attribute values.

Answers:

• PutItem
• EditItem
• UpdateItem
• ReviewItem

34. Which of the following is the correct way to create an SQS endpoint?

Answers:

• var sqs = new AWS.SQS({
«region»: «us-east-1»
});

• var sqs = new SQS({
«region»: «us-east-1»
});

• var sqs = new AWS.SQS(
«region»: «us-east-1»
);

• var sqs = new AWS.SQS([
«region»: «us-east-1»
]);

35. Which of the following is NOT a database management system supported by Amazon RDS ?

Answers:

• Microsoft SQL
• Oracle
• PostgreSQL
• SQL Server

36. Which of the following registers the route with Express and Responds with the image process?

Answers:

• app.get(‘/image/:name’, function(request, response) {
getImage(request.params.id, function(err, image) {
if (err) {
throw err;
} else {
response.json(image);
} });
});

• app.get(‘/image/:id’, function(request, response) {
getImage(request.params.name, function(err, image) {
if (err) {
throw err;
} else {
response.xml(image);
} });
});

• app.get(‘/image/:id’, function(request, response) {
getImage(request.params.id, function(err, image) {
if (err) {
throw err;
} else {
response.json(image);
} });
});

• app.set(‘/image/:id’, function(request, response) {
getImage(request.params.name, function(err, image) {
if (err) {
throw err;
} else {
response.json(image);
} });
});

37. Which of the following is the default value for session timeout for an ELB?

Answers:

• 20 seconds
• 30 seconds
• 60 seconds
• 90 seconds

38. Choose the statement that best describes setting up a s3 bucket to serve static content for a website.

Answers:

• The bucket names must match the registered domain name of the website
• The bucket names must match the registered domain name of the website and the bucket is enabled for website hosting
• You must set bucket names, enable website hosting and configure Amazon Route 53
• You must set bucket names, enable website hosting and configure Amazon Route 53 and use a correct IAM policy for permissions

39. How can you attach a single file system to more than one EC2 instance?

Answers:

• Attach a single EBS volume to more than one instance
• Double mount an EBS with a cluster filesystem
• You need to use the Amazon Elastic File System (EFS), which is designed to be multiply attached
• Ensure all instances are using a virtual(emphereal) file sysem as root

40. What are the available regional endpoints for Amazon payments?

Answers:

• UK, US and EU
• UK, US , EU and China
• US only
• US, UK and Singapore

41. In DynamoDB, which of the following describes the goal of ProjectionExpression in the scan Action ?

Answers:

• A string that contains conditions that DynamoDB applies after the Scan operation, but before the data is returned to the caller.
• A string that identifies one or more attributes to retrieve from the specified table or index.
• One or more values that can be substituted in an expression.
• One or more substitution tokens for attribute names in an expression.

42. CloudWatch alarm is based on the system-status metric published by?

Answers:

• EC3 service
• EC2 service
• Web Service
• S3 service

43. Which of the following is NOT a feature available in API Gateway ?

Answers:

• Endpoint security with API Keys
• Throttling settings for each method in your APIs
• Deployment inside VPC
• Import Swagger API definitions

44. Which of the following storage options are available for managed storage? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• replicating data
• partitioning
• unavailable
• All of the above

45. Which of the following allows you to create instances of the MySQL database to support your Web sites ?

Answers:

• Amazon Elastic Compute Cloud
• Amazon Simple Queue Service
• Amazon Relational Database Service
• Amazon Simple Storage System

46. Which of the following is NOT a feature available in Amazon RDS ?

Answers:

• Provisioned IOPS
• Deployment inside VPC
• Automated Backups
• Multi-Region Deployment

47. What is the name of the new service that replaced the depreciated Flexible Payment Service?

Answers:

• Amazon Payments
• Login and Pay with Amazon
• Amazon Payments Solution Provider
• Amazon Marketplace Web Service

48. Which of the following is NOT a supported Action in DynamoDB API ?

Answers:

• GetItem
• Scan
• Query
• ListItem
• PutItem

49. Which is the best description of Xform’s ?

Answers:

• Xforms are soap data from an html form binding
• Xforms are json data from an html form binding
• Xforms are reusable Reusable components for electronic forms and are used to extend the functionality of html forms
• Xforms are reusable Reusable components for Soap bindings in web applications

50. DynamoDB is charged for per gigabyte of storage and per provisioned ……… or ……….. capacity.

Answers:

• read, write
• write, read
• load, save

51. ____ are operating systems running on the Xen virtualization hypervisor.

Answers:

• Multi-Factor
• AMIs
• EC3
• NAT

52. How many SSL Certificates can you associate with an ELB Instance?

Answers:

• One Certificate
• Two Certificate
• Four Certificate
• Six Certificate

53. Which of the following is NOT an Amazon S3 storage class ?

Answers:

• Standard
• Infrequent Access
• Amazon Glacier
• S3 Accelarator

54. For the following fragment of an S3 IAM policy

«Statement»: [{
«Sid»: «AllowPublicRead»,
«Effect»: «Allow»,
«Principal»: { «AWS»: «*» },
«Action»: [«s3:GetObject»],
«Resource»: [«arn:s3:::bucket/*» ]
}]

Why will this policy fail to set new permissions for the S3 bucket?

Answers:

• S3 permissions are already read only by default
• S3 ARN value is incorrect
• S3 Action value is incorrect
• Only sets permissions at the bucket level

55. What should be done for a NAT instance to allow your EC2 instance on private subnet to connect to the internet?

Answers:

• Source/Destination check should be enabled
• Source/Destination check should be disabled
• Source/Destination check is not relevant
• Source check should be enabled and destination check should be disabled

56. Which expression correctly describes the use of the API call ‘GetAssignment’?

Answers:

• Can be used for retrieving the workers Assignment data structure once worker has submitted assignment
• Can be used for retrieving the workers AssignmentId
• Can be used for retrieving the workers Assignment data structure at any time

57. In DynamoDB, read capacity units are based on strongly consistent read operations, which require more effort and consume twice as many database resources as eventually consistent reads. For example, a table that has 10 read capacity units of provisioned throughput would provide either (…) strongly consistent reads per second of (…) items, or (…) eventually consistent reads per second of the same items.

Answers:

• 10, 4 KB, 20
• 20, 4 KB, 10
• 10, 1 KB, 20
• 20, 1 KB, 10

58. Which of the following AWS storage service assists S3 with transferring data?

Answers:

• AWS Import/Export
• AWS CloudFormation
• AWS Elastic Beanstalk
• AWS CodeDeploy

59. What would be the advantage of using AWS SimpleDB for an eCommerce website?

Answers:

• Flexible NoSql scalable datastore
• Allows for join querys on large datasets
• Is a fast key-value memcached datastore
• None of the above

60. Choose the statement that best describes an Ec2 instance identity document.

Answers:

• A signature and a PKCS7 signature in a JSON file
• You use the Ec2 instance identity document to verify your instance
• An instance identity document is a JSON file that describes an instance
• Ec2 instance identity document must be present when logging in

61. Your users complain of a slow service. You are using AWS Elastic Load Balancer (ELB) and your systems admin assures you auto scaling group is configured correctly. What is a possible reason this may be occurring?

Answers:

• The ELB defaults to a “Round Robin” algorithim and the delay is caused by the EC2 machine boot time for the Auto Scaling group
• ELB defaults to “sticky session”
• A disproportionate amount of traffic is coming from a single network or IP address.
• ELB defaults to “connection draining”

62. Which of the following would be the solution to the following problem? (choose all that apply)
If your virtual server is started in another availability zone because of an outage, the data stored on the EBS volume is no longer available?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Use a distributed third-party storage solution to store your data in multiple availability zones
• Outsource the state of your virtual server to a managed service that uses multi- ple availability zones
• if a virtual service needs to recover in another availability zones
• EBS snapshots are not stored on S3 to be available in multiple availability zones

63. Your eCommerce strategy is based on digital downloads, what AWS service will allow your users a better download experience?

Answers:

• Amazon Lambda
• Amazon Kinesis
• EC2 Container Service
• AWS Cloudfront
• EC2 Container Service

64. AWS CodeDeploy provides automated code deployment to _____ instances?

Answers:

• EC3
• EC2
• ECS
• ETS

65. Which is the most probable solution for the following error from a ssh terminal access request?
Permissions 0644 for ‘amazonec2.pem’

Answers:

• Incorrect user name when logging in
• Incorrect key file
• Your key has public access
• You are using a public key

66. In Amazon S3, Amazon Glacier is designed for:

Answers:

• frequently accessed data
• active database storage
• infrequently accessed data
• cached session data

67. Which option below describes the scenario of «If the buyer does not have access to payment instructions»?

Answers:

• Manually redirect the customer to amazon payments
• Add the customer IP in the ‘Allowed JavaScript Origins’ section under ‘Web Settings’ on the Amazon Seller Central App Console for Login with Amazon
• Add the customer client_id api parameter in the ‘Allowed JavaScript Origins’ section under ‘Web Settings’ on the Amazon Seller Central App Console for Login with Amazon
• Contact Seller Support with the client_id api parameter and customer IP

68. AWS RDS Supports …………… server backup and the restore option?

Answers:

• MYSQL
• locally SQL
• native SQL
• globally SQL

69. What is a Payment Gateway?

Answers:

• Outsourcing payment processing to a third party service such as Amazons Log in and Pay
• A rest end point for Amazon Marketplace Web Service
• A pipeline for Multi-Channel Fulfillment for Payment status approved
• A pipeline for the Outbound Shipment API for Payment status approved

70. For the following EC2 instance identity JSON fragment

{
«region» : «us-east-1»,
«availabilityZone» : «us-east-1a»,
«version» : «2010-08-31»,
«instanceId» : «i-12345678»,
«billingProducts» : null,
«architecture» : «x86_64»,
«imageId» : «ami-12345678»,
«instanceType» : «m1.small»
}

Which value would be required for the following termination url?
https://ec2.amazonaws.com/?Action=TerminateInstances..

Answers:

• &InstanceId.1=ami-12345678&AUTHPARAMS
• &ImageId.1=ami-12345678&AUTHPARAMS
• &ImageId.1=i-12345678&AUTHPARAMS
• &InstanceId.1=i-12345678&AUTHPARAMS

71. Which of the following states are available for an alarm?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• INSUFFICIENT_DATA
• OK
• Trigger
• None of the above

72. Which of the following things can Auto scaling NOT do?

Answers:

• Start up EC2 instances when CPU utilization is above threshold
• Release EC2 instances when CPU utilization is below threshold
• Increase the instance size when utilization is above threshold
• Both 2 and 3

73. IBM Tivoli Service Automation Manager is a _____ tool for managing cloud infrastructure?

Answers:

• platform
• SDK
• cloudly
• framework

74. Which command installs the AWS command line interface?

Answers:

• $ sudo pip install awsc
• $ sudo pip install awscli
• $ sudo install awscl
• Both 2 and 3

75. For the following fragment of an S3 IAM policy

«Statement»: [
{
«Effect»: «Allow»,
«Action»: [
«s3:GetBucketLocation»,
«s3:ListAllMyBuckets»
],
«Resource»: «arn:aws:s3:::*»
},

What is the purpose of this policy statement block?

Answers:

• Locks down console access so users can not view the bucket(s)
• Locks down console access so users can see buckets but not view the bucket(s) content
• Grants access to any bucket and objects in that bucket
• Grant programmatic access to any bucket and objects in that bucket

76. What component(s) of your eCommerce application would the term “replication» apply to?

Answers:

• The ec2 instances in your Auto Scaling group
• A distributed database running on a cluster of AWS ec2 instances
• AWS Lambda responding to multiple events
• Amazon Kinesis QoS for message queues