Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

English Spelling Test (U.S. Version) 2017

Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneShare on TumblrShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on VK

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


82 Test Questions:

1. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology
• psycology
• psyhcology
• psychology

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince

4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated
• congrachulated
• congratulated
• congratilated

6. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Or (The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.)

Answers:

• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiancé (fiance)
• finance
• feancé
• fience

8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence
• existance
• existense
• existanse

9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation
• reincarenation
• reincarnation
• reincantation

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion
• liaison
• liasone
• leason

11. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?
Or ( Choose the correct spelling of the word from the options below. )

Answers:

• Restaureter
• Restaurater
• Restaurateur
• Restourateur

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

Answers:

• itenreray
• itinerary
• iteneray
• Itinirary

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
• disappointing

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus
• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Or (After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.)

Answers:

• Neumonia
• Penumonia
• Pneumonia
• Pnuemonia

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
• prolifically

17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:

• loose
• looze
• lose
• louse

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism

19. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
• Pronunciation

20. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Carribean
• Caribbean
• Carribbean
• Caribeen

21. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Parallel
• Prevalent
• Prejudice
• Perserverance

22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Quixotic
• Quite
• Questionaire
• Quarantine

23. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Goverment
• Governmant
• Government
• Govermant

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vengeance
• Vengance
• Vengents
• Vengence

25. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below

Answers:

• Ligitimate
• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate

26. Choose the coned spelling of the won] from the options below

Answers:

• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
• Unanimous

27. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Referense
• Refrence
• Reference
• Referance

28. Identity the misspelled word in the list below

Answers:

• Indivisible
• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible

29. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous

30. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Stationery
• Statutory
• Sincerely
• Sanctuery

31.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Efficency
• Efficentsy
• Effciensy
• Efficiency

32.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Neccesary
• Necessary
• Neccessary
• Necesary

33. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Hienous
• Henous
• Heinus
• Heinous

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
Or ( Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer. )

Answers:

• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
• flabbergashted

36. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Definitly
• Definately
• Defenitely
• Definitely

37. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enigma
• Ecstacy

38. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Fluorescent
• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious

39. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Occasion
• Occurence
• Overrun
• Opponent

40. Identify the misspelt word in the list below

Answers:

• Mischeivous
• Misanthrope
• Mussel
• Malicious

41. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvre
• Manouver
• Manuevre
• Manuver

42. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Leiutenant
• Luietenent
• Lieutanent
• Lieutenant

43. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Develop
• Desciple
• Dilemma
• Discipline

44. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Dexterity
• Dyeing
• Dessecrate

45. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Pageant
• Poignant
• Plummage
• Priggish

46. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Persue
• Parsue
• Persou
• Pursue

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

 48. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture

50. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Forfiet
• Forfeit
• Forefeit
• Fourfit

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I ___ asked for clams.

Answers:

• specificaly
• specifically
• specifycally
• specificly

52. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess
• Poesess
• Possess
• Pozess

53. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy

54. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvar
• Manouver
• Maneuver
• Manuver

55. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Councelor
• Condescend
• Camouflage
• Criticize

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited
• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated

57. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
• Resevoir

58. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience
• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense

59. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Yacht
• Youthful
• Yeilding
• Yesterday

60. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Wierd
• Wired
• Whined
• Willful

61. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarassment
• Embrassement
• Embarrasment
• Embarrassment

62. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired
• ecquired
• acquired
• akquired

63. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Cachet
• Connoisseur
• Charateristic
• Catastrophe

64. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress
• Addrress
• Addres
• Address

65. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Temperamental
• Tempermental
• Temperamentle
• Temparamental

66. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Accomodate
• Analyze
• Acknowledgment
• Asterisk

67. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous
• vicious
• vicoius
• vicius

68. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Gauge
• Gaje
• Guage
• Gaige

69. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual

70. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Excesive
• Exccesive
• Excessive
• Exceesive

71. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge
• Privilage
• Privilege
• Privelege

72. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate
• iluminate
• illuminate
• elluminate

73. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Or (On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.)

Answers:

• twelvth
• twelfth
• twelfeth
• twelth

74. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Exhilirate
• Exhilarate
• Exhilireat
• Exhilrate

75. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy
• Buroucracy
• Bureaucracy
• Beuraucracy

76. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

• nocternal
• nocturnal
• noctarnal
• nacturnal

77. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

• sacreligious
• sacrelegious
• sacrilegious
• sacrilgious

78. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Hemorrhage
• Harass
• Hankerchief
• Hypocrisy

79. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Sophomore
• Supersede
• Susceptable
• Spontaneous

80. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Conscentiuos
• Consentious
• Conscientous
• Conscientious

81. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enegma
• Ecstasy

82. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

• labretory
• laboratary
• laboratory
• labratory

  • ÕMãř Ghazy

    below average!!! .. and all answer from here ?!!

  • coresh

    Test Score
    English Spelling Test (U.S. Version)

    View test details
    Test Taken on Mar 21st, 2017
    Score (out of 5) 3.75 Below Average
    Rank 587171st out of all 916773 test takers
    Time to Complete 12 minutes (40 minutes allowed)
    Results by Topic
    1. Spelling

  • Tariqul

    24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

    Answers: Vengeance
    It is correct.

  • sparsh tambatkar

    Below average

  • John Wilson

    4. Correct is kindergarten

  • John Wilson

    27. Reference

  • John Wilson

    31. Efficiency

  • John Wilson

    your list of answers sucks. Lots of mistake that confuse people

  • Abdul Based

    numbers of wrong answers.

  • Ievgen Naida

    Vengeance

  • 42.correct answer: Lieutenant

  • 50.correct answer: Forfeit

  • 55. Councelor

  • 58. reminiscence

  • 63.Charateristic

  • 67. vicious

  • 70. Excessive

  • 75. Bureaucracy

  • 79. Susceptable

  • 80. Conscientious

  • 00