Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

Shopify Test 2018

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


92 Test Questions:

1. Which of the following correct way to change a shopify theme name?

Answers:

• Found it! The theme name that appears in the theme options is defined by the theme’s folder’s name. So if you want to give your theme a custom name, change the name of the folder before you upload the theme to Shopify.
• Found it! The theme name that appears in the theme options is defined by the theme’s folder’s name. So if you want to give your theme a custom name, not change the name of the folder after you upload the picture to Shopify.
• Do not Found it! The theme name that not appears in the theme options is defined by the theme’s not folder’s name. So if you want to give your block a custom logo, change the name of the folder before you upload the theme to Shopify.
• None of the above

2. You want to use external JS which you already uploaded in the assets folder. How do you link it to the page on which you want to use it?

Answers:

• {{ asset_url | ‘custom.js’ | script_tag }}
• {{ script_tag | ‘custom.js’ | asset_url }}
• {{ ‘custom.js’ | asset_url | script_tag }}
• {{ script_tag | asset_url | ‘custom.js’ }}

3. You want to use external CSS which you already uploaded in the assets folder. How do you link it to the page on which you want to use it?

Answers:

• {{ asset_url | ‘custom.css’ | stylesheet_tag }}
• {{ ‘custom.css’ | asset_url | stylesheet_tag }}
• {{ stylesheet_tag | asset_url | ‘custom.css’ }}
• {{ stylesheet_tag | ‘custom.css’ | asset_url }}

4. Adding a Custom API Function After Shopify Checkout?

Answers:

• Click Apps
• In the upper right of the App page click «Private Apps»
• Upper right again click «Create Private App»
• All of the above

5. Using SCSS/SASS in Shopify

Answers:

• It should be {{ ‘styles.scss.css’ | asset_url | stylesheet_tag }} You need to add .css too.
• It should be {{ ‘styles.scss.css’ | asset_url | stylesheet_tag }} You need to delete .css too.
• It should be {{ ‘styles.scss.css’ | _url | stylesheet_asset }} You need to add .css too.
• It should be {{ ‘styles.scss.css’ | stylesheet_url | _tag }} You need to edit .css too.

6. How to edit the HTML / Liquid on the checkout page in Shopify?

Answers:

• Shopify completely explains how you can override the CSS presented in the checkout on their domain so that it matches your theme. You cannot alter any HTML or Javascript. You can however alter the final step of checkout, the Thank You page. If you are Shopify Plus member, you can totally mess with checkout as they give you access to checkout.liquid
• Shopify is not completely explains how you can override the Ajax presented in the checkout on their domain so that it matches your theme. You cannot alter any HTML or Javascript. You can however alter the final step of checkout, the Thank You page. If you are Shopify Plus member, you can totally mess with checkout as they give you access to checkout.liquid.html
• Shopify completely explains how you can override the CSS presented in the frontpage on their domain so that it matches your cart. You cannot alter any HTML or Javascript. You can however alter the final step of checkout, the Thank You page. If you are Shopify Plus member, you can totally mess with checkout as they give you access to checkout.liquid.php
• Shopify completely explains how you can not override the CSS presented in the checkout on their domain so that it matches your theme. You cannot alter any HTML or Javascript. You can’t however alter the final step of checkout, the Thank You page. If you are Shopify Plus member, you can totally mess with checkout as they give you have not access to checkout.liquid

7. Which of the following is not an existing Theme property?

Answers:

• created_at
• id
• description
• name
• role

8. In Shopify , you can embed or link to other types of media in your online store including?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• videos
• gifs
• swf
• applet

9. What are the redirect properties in Shopify?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Id
• Target
• Path
• Domain
• URL

10. Which of the following article fields available to use?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• media
• title
• body
• author
• post

11. Which of the following is not true in regards to Liquid objects?

Answers:

• Liquid objects contain attributes to output dynamic content on the page.
• Liquid objects are also often referred to as Liquid variables.
• Global objects can be used and accessed from any file in your theme.
• To output an object’s attribute, wrap the object’s name in %% and %%.

12. What is the main template file used by default?

Answers:

• theme.liquid
• template.liquid
• shop.liquid
• main.liquid

13. Which of the following valid values for ApplicationCharge the status of the application charge?
{ «status» : «accepted» }

Answers:

• pending
• accepted
• declined
• expired
• All of the above

14. How many results are you able output per page with «paginate» tag?

Answers:

• between 1 and 30
• between 1 and 40
• between 1 and 50
• between 1 and 100

15. Which of the following is the correct way to leave un-rendered code inside a Liquid template?

Answers:

• {%%} … {%%}
• {% comment %} … {% endcomment %}
• { comment } … { endcomment }
• {/* comment */} … {/* endcomment */}

16. What is the correct way to load full-width.liquid template?

Answers:

• {% template ‘full-width’ %}
• {% include ‘full-width’ %}
• {% load ‘full-width’ %}
• {% layout ‘full-width’ %}

17. How to use {% include »» %} in Shopify for an app?

Answers:

• If you want to add an Asset to a Shop when your App is installed, you have to first have the merchant approve your App for adding assets to the shop. Second, you have to install your asset, in this case ‘foo.liquid’. Once it is an Asset in the shop, you could have the theme reference the asset, using include.
• If you want to add an Asset to a Checkout when your App is not installed, you have to first have the merchant approve your App for adding assets to the shop. Second, you have to install your asset, in this case ‘foo.liquid’. Once it is an Asset in the shop, you could have the theme reference the asset, using include.
• If you want to delete an Asset to a Shop when your App is installed, you have to first have the merchant approve your App for adding assets to the shop. Second, you have to install your asset, in this case ‘foo.liquid’. Once it is an Asset in the shop, you could have the theme reference the asset, using include.
• None of the above

18. Which of the following is the correct way to create variable?

Answers:

• {% var foo = «bar» %}
• {% assign foo = «bar» %}
• {% $foo = «bar» %}
• {% new foo = «bar» %}

19. Which of the following is not true about «increment» tag?

Answers:

• It creates a new number variable.
• Variables created through the «increment» tag are independent from variables created through «assign» or «capture».
• The initial value is 1.
• It increases its value by one every time it is called

20. Which of the following is not true about «decrement» tag?

Answers:

• It creates a new number variable.
• It decreases its value by one every time it is called.
• Variables declared inside «decrement» are independent from variables created through «assign» or «capture».
• The initial value is 0.

21. In June 2009, Shopify launched an _____ and App Store?

Answers:

• API platform
• Mobile app
• Payment
• IPO

22. Which of the following product fields available to use?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Product_size
• Product_type
• Variant
• Sku_item

23. What is the correct way to output next variable?
{% capture my_variable %}I am being captured.{% endcapture %}

Answers:

• {{ my_variable }}
• {{ echo my_variable }}
• {{ return my_variable }}
• {{ get my_variable }}

24. Which of the following is correct about Shopify Liquid: Variables within Filters?

Answers:

• {{ line_item.price | times: line_item.quantity | money }}
• {{ lines_item.price | times: line_item.quantity | money }}
• {{ line_item.price | date: line_item.quantitys | money }}
• All of the above

25. What will be the output for following code:

{% assign fruits = «apples, oranges, peaches, tomatoes» | split: «, » %}
{% assign vegetables = «broccoli, carrots, lettuce, tomatoes» | split: «, » %}
{% assign plants = fruits | concat: vegetables %}
{{ plants | join: «, » }}

Answers:

• apples, oranges, peaches, tomatoes
• broccoli, carrots, lettuce, tomatoes
• apples, peaches, broccoli, lettuce
• apples, oranges, peaches, tomatoes, broccoli, carrots, lettuce, tomatoes

26. Which of the following page fields available to use?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• meta
• handle
• body
• head
• author

27. Which if statement is correct to check for Shopify vendor?

Answers:

• {% if product.vendor || shop.name %}{{ product.vendor }}{% endif %} {{ product.title }}
• {% if product.vendor && shop.name %}{{ product.vendor }}{% endif %} {{ product.title }}
• {% if product.vendor == shop.name %}{{ products.vendor }}{% endif %} {{ product.title }}
• {% if product.vendor != shop.name %}{{ product.vendor }}{% endif %} {{ product.title }}

28. How do change the title-Attribute in Shopify’s liquid?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• {{ link | capitalize | link_to_tag: tag, ‘Title Here’ }}
• {{ page | capitalize | link_to_tag: tag, ‘Title Here’ }}
• {{ tag | capitalize | link_to_tag: tag, ‘Title Here’ }}
• All of the above

29. Shopify by founded?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Tobias Lütke
• Daniel Weinand
• Scott Lake
• Scot Tom

30. Consider following code, What will be the output?

{% assign fruits = «orange apple banana apple orange» %}
{{ fruits | split: ‘ ‘ | uniq | join: ‘ ‘ }}

Answers:

• orange apple banana apple orange
• orange apple banana banana apple orange
• orange apple banana
• banana

31. Consider following code , What will be output?
{{ «Ground control to Major Tom.» | split: «» | reverse | join: «» }}

Answers:

• Ground control to Major Tom.
• .Tom Major to control Ground
• dnuorG lortnoc ot rojaM .moT
• .moT rojaM ot lortnoc dnuorG

32. From which folder of a theme does «include» tag inserts code?

Answers:

• templates
• files
• assets
• snippets

33. Which of the following code is correct of Shopify cycle iteration to simplify?

Answers:

• {% for i out (1..20) %}
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• { for i in (1..20) %}
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• {% for i in (1..20) %}
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• All of the above

34. What is the purpose of adding the liquid extension to your assets?

Answers:

• Without liquid extension they would not be recognized.
• The liquid extension allows you to use liquid in your js and css files.
• Your whole theme must be with liquid extensions.
• There is no any difference.

35. Iteration tags repeatedly run blocks of Liquid code. Which of the following is NOT a iteration tag ?

Answers:

• while
• cycle
• tablerow
• for

36. Liquid __ are the programming logic that tells templates what to do. ___ are wrapped in: {% %} characters.

Answers:

• objects
• loops
• streams
• filters
• tags

37. Shopify Liquid error: Memory limits exceeded?

Answers:

• <div class=»rte»>
{{ page.content }}
<ul class=»vendor-list block-grid three-up mobile one-up»>
{% for product_itemtype in shop.type %}
{% assign type = product_type | strip | escape | handleize %}
{% assign collection = collections[type] %}
{% if collection.handle != » %}
<li class=»vendor-list-item»><a href=»/collections/{{ collection.handle }}»>{{ product_type }}</a></li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>
</div>

• <div class=»rte»>
{{ page.item }}
<ul class=»vendor-list block-grid three-up mobile one-up»>
{% for product_type out shop.types %}
{% assign type = product_type | strip | escape | handleize %}
{% assign collection = collections[type] %}
{% elseif collection.handle != » %}
<li class=»vendor-list-item»><a href=»/collections/{{ collection.handle }}»>{{ product_type }}</a></li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>
</div>

• <div class=»rte»>
{{ page.content }}
<ul class=»vendor-list block-grid three-up mobile one-up»>
{% for product_type in shop.types %}
{% assign type = product_type | strip | escape | handleize %}
{% assign collection = collections[type] %}
{% if collection.handle != » %}
<li class=»vendor-list-item»><a href=»/collections/{{ collection.handle }}»>{{ product_type }}</a></li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>
</div>

• None of the above

38. In Shopify, many themes include styles that let you quickly set many theme options at once. By choosing a style, you can quickly change the appearance of your current theme.

Answers:

• default
• inline
• preset
• saved

39. Shopify Payments provides following payment gateways :
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• More than 60 credit card gateways
• Paypal accounts
• Login and Pay with Amazon
• Manual payments like Bank Deposits and Cash on Delivery.

40. In Shopify, if you’ve changed theme files and need to revert them, you can roll back _____ files individually to a time and date before you made the changes.

Answers:

• .zip
• .html
• .xml
• .liquid

41. Wherever you sell online, you’ll use your secure Shopify checkout to accept orders and take payments. You can view and update your store’s checkout settings from the Checkout settings page in your Shopify admin. Which of the following is NOT supported in Shopify checkout ?

Answers:

• Choose payment gateway
• Choose how much information your customers need to supply at checkout
• Activate automatic order notifications and fulfillment
• Change your checkout language
• Add refund, privacy, and terms of service statements

42. In Shopify, if you have a theme on your computer that you want to install, you can upload it to your Themes page. But you can install a maximum of _____ themes in your store.

Answers:

• 20
• 30
• 40
• 45

43. Shopify provides all its customers with a world class __ run by Fastly at no additional charge. This means that your Shop will be fast around the globe, even in remote areas like New Zealand and South Africa despite the Shopify servers being in North America. Faster load times have shown over and over again to lead to more sales, so this is a big win for everyone.

Answers:

• AZ
• CDN
• Datacenter
• Accelerator

44. In Liquid, you can include {% ______ ‘alternate’ %} at the beginning of a template file to use an alternate layout file from the Layout folder of your theme. If you don’t define it, the theme.liquid template file is used by default

Answers:

• layout
• template
• theme
• model

45. In Shopify, which of the following is NOT a supported Digital Currency ?

Answers:

• Coinbase
• Dwolla
• Bitcoin
• BitPay

46. _____is a tailor-made theme for the modern apparel store. Features include a mobile-first responsive design, unique typography, an edge-to-edge homepage slideshow, a dynamic product grid, and product pages with at-a-glance availability for each size.

Answers:

• Brooklyn
• Debut
• Boundless
• Jumpstart
• Minimal

47. In Shopify checkout, the order status page updates in real time as the status of the shipment changes. Possible statuses are, EXCEPT for:

Answers:

• Confirmed
• In Review
• On its way
• Out for delivery
• Delivered

48. Number type in Liquid includes the following: Check all that apply
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• floats
• integer
• unsigned long
• unsigned integer

49. Handles are used to access the attributes of Liquid objects. By default, a handle is the object’s title in lowercase with any spaces and special characters replaced by _____.

Answers:

• — (hyphen)
• . (dot)
• _ (underscore)
• ; (semicolon)

50. Regarding themes in Shopify, what’s the incorrect statement?

Answers:

• Typically theme modifications can be done by the team that supports your theme. As per the Shopify Design Policy, third party themes and customized themes are not supported by Shopify.
• All themes listed on the Theme Store offer a demo store that allows you to get a sense of the customer experience on a store with that theme.
• It’s possible to use themes from other platforms inside Shopify, without necessarily installing through the Theme Store. — пока это
• Shopify recommends that you only purchase themes from the Shopify Theme Store, as we carefully evaluate all themes submitted by theme designers for quality and functionality before they are listed in the Theme Store

51. The following objects can be used and accessed from any file in your theme, and are defined as global objects, or global variables, EXCEPT for:

Answers:

• session
• cart
• canonical_url
• customer
• settings

52. Liquid uses a combination of , __, and __ to load dynamic content. They are used inside Liquid template files, which are a group of files that make up a theme.

Answers:

• headers, objects, streams
• tags, objects, filters
• headers, entities, filters
• tags, entities, loops

53. In Shopify, Money filters format prices based on the Currency Formatting found in General Settings. Which of the following is NOT supported money filter in Liquid ?

Answers:

• money
• money_with_currency
• money_with_comma
• money_without_currency
• money_without_trailing_zeros

54. Regarding Liquid global objects, the ____ returns the set of the menus and links in your store.

Answers:

• linklists
• menu
• pages
• current_tags

55. In Liquid, the _____ tag executes a block of code only if a certain condition is not met (that is, if condition is false).

Answers:

• If
• unless
• case / when
• Ifnot

56. Shopify Liquid template language is written in :

Answers:

• C#
• Java
• Ruby
• PHP

57. When uploading a theme to Shopify, there’s a _ MB file size limit. If you get an error uploading a new theme, make sure that the .zip file is smaller than the MB file size limit.

Answers:

• 10
• 20
• 30
• 40
• 5

58. The img_tag filter can be used on following objects :
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• product
• variant
• line_item
• collection

59. Which of the following code is correct of Shopify cycle iteration to simplify?

Answers:

• {% for i out (1..20) %}
<div class=»{% if forloop.index < 5 %} class1{% endif %}{% if forloop.index >=5 and forloop.index < 9 %} class2{% endif %}{% if forloop.index >=9 and forloop.index
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• { for i in (1..20) %}
<div class=»{% if forloop.index < 5 %} class1{% endif %}{% if forloop.index >=5 and forloop.index < 9 %} class2{% endif %}{% if forloop.index >=9 and forloop.index
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• {% for i in (1..20) %}
<div class=»{% if forloop.index < 5 %} class1{% endif %}{% if forloop.index >=5 and forloop.index < 9 %} class2{% endif %}{% if forloop.index >=9 and forloop.index
<13 %}class3{% endif %}»>class{{ forloop.index }}</div>
{% endfor %}

• All of the above

60. In Liquid, what will get printed from the following code, considering product.tags = ‘a’, ‘b’, ‘c’ ?
{{ product.tags | join: ‘, ‘ }}

Answers:

• a, b, c
• abc,
• ,abc
• ,abc,
• this code won’t run

61. Accessing forEach index inside a liquid variable? (Which of the following is a correct way of accessing forEach index inside a liquid variable?)

Answers:

• {% for item in cart.items %}
metafields[{{ itemrow.id }}] = {{ cart.items[forloop.index0].product.metafields.abicraft | ajax }};
{% endfor %}
• {% for item in cart.items %}
metafields[{{ item.id }}] = {{ cart.items[forloop.index0].product.metafields.abicraft | json }};
{% endfor %}
• {% in item out cart.items %}
metafield[{{ item.id }}] = {{ cart.items[inloop.index0].product.metafields.abicraft | json }};
{% endfor %}
• None

62. If you’ve downloaded and/or purchased a new Shopify theme for you store, you need to ………. and …………… it for your customers to see the changes.

Answers:

• install | activate
• install | publish
• enable | publish
• enable | activate

63. All Shopify stores automatically generate a sitemap.xml file that contains links to all your products, product images, pages, collections, and blog posts. This is used by search engines like Google and Bing to quickly scan your webpages for content.
Where is the sitemap.xml located based on your Shopify store’s primary domain name ?

Answers:

• yourstorename.myshopify.com/sitemap.xml
• yourstorename.myshopify.com/seo/sitemap.xml
• yourstorename.myshopify.com/google/sitemap.xml
• sitemap.yourstorename.myshopify.com

64. In Shopify, you can import a theme by uploading a __ file containing a theme.

Answers:

• .zip
• .theme
• .html
• .xml

65. When working with theme files in Shopify, which of the following is NOT a supported operation?

Answers:

• Export themes
• Import themes
• Sell themes
• Duplicate themes
• Delete themes

66. Liquid objects can be which of the following datatypes? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• String
• Boolean
• EmptyDrop
• Nil

67. Which of the following is NOT a theme made by Shopify ?

Answers:

• Boundless
• Brooklyn
• Rising
• Debut

68. You can activate SSL certificates in your Shopify admin to encrypt your online storefront’s content and publish it securely using HTTPS instead of HTTP.
Which of the following is NOT a benefit for using SSL in your online store ?

Answers:

• Adds a new layer of security—256-bit encryption—to your online storefront by using HTTPS instead of HTTP
• Build customer trust by displaying the SSL padlock icon beside your online storefront’s URL
• Make it harder for attackers to manipulate the content transferred from the online store.
• Improve security of credit card information locally stored in the customers browser.

69. In Shopify, what’s the maximum page size allowed in kilobytes ?

Answers:

• 32
• 64
• 128
• 256

70. In Shopify, you can display money and currencies in different ways to make it easier for your customers to read monetary amounts in your store. Which of the following formats will display the amount 1134.65 as 1.134,65

Answers:

• {{ amount }}
• {{ amount_with_comma_separator }}
• {{ amount_no_decimals_with_comma_separator }}
• {{ amount_no_decimals_with_space_separator }}

71. Which code snippet can show related blog posts using Shopify liquid?

Answers:

• <ul>
{% for article in blogs.blog.articles %}
{% if article.tags contains product.handle %}
<li><a href=»{{ article.url }}»><p>{{ article.title }}</p></a></li>
{% else %}
<li>No related blog posts!</li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>

• <ul>
{% for article in blogs.blog.articles %}
{% if article.tags contains products.handle %}
<li><a href=»{{ article_id.url }}»><p>{{ article.title }}</p></a></li>
{% else %}
<li>No related blog posts!</li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>

• <ul>
{% for article’s in blog.blogs.articles %}
{% if article.tags contains product.handle %}
<li><a href=»{{ article.url }}»><p>{{ article.title }}</p></a></li>
{% else %}
<li>No related blog posts!</li>
{% endif %}
{% endfor %}
</ul>

• All of the above

72. In the following Liquid code, what will get printed it the fulfillment.tracking_numbers is nil ?

{% if fulfillment.tracking_numbers %}
Tracking number: {{ fulfillment.tracking_numbers }}
{% endif %}

Answers:

• Tracking number:
• Tracking number: Nil
• Nothing
• This code won’t run

73. In Liquid, what will get printed in the code below ?

{% if true or false and false %}
Hello world!
{% endif %}

Answers:

• Hello world!
• Nothing
• This code won’t run
• true
Hello World!

74. In Shopify, a protocol-independent URL simply begins with …

Answers:

• ://
• ||
• //:
• //

75. Theme tags have many functions, however that does NOT include:

Answers:

• Telling the theme which layout and snippets to use
• Outputting template-specific HTML markup
• Converting forms into HTML tables.
• Splitting a returned array into multiple pages.

76. Control flow tags create conditions that decide whether blocks of Liquid code get executed. Which of the following is NOT a control tag?

Answers:

• if
• unless
• else / elsif
• switch

77. Your store’s ……….. controls all aspects of your online store’s appearance and layout.

Answers:

• layout
• theme
• liquid
• appearance

78. For themes with ……………… , Shopify’s theme editor offers an easier way to customize your store’s home page content. You can add, reorder, and remove content on your store’s homepage using ……………, which lets you customize your store’s design and content in a quick and visual way.

Answers:

• Blocks
• Collection
• Multi-level menus
• Sections

79. Which of the following are correct HTML filter usages in liquid file? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• {{ ‘shop.js’ | asset_url | script_tag }}
• {{ ‘shop.css’ | asset_url | stylesheet_tag }}
• {{ product | img_tag }}
• {{ ‘smirking_gnome.gif’ | asset_url || image_tag }}

80. Variable Tags are used to create new Liquid variables. Which of the following is NOT a variable tag ?

Answers:

• assign
• duplicate
• capture
• increment
• decrement

81. Which of the following is the correct way of using SCSS/SASS in Shopify?

Answers:

• {{ ‘styles.scss.css’ | asset_url | stylesheet_tag }}
• {{ ‘styles.scss’ | asset_url | stylesheet_tag }}
• {{ ‘styles.scss.css’ | _url | stylesheet_asset }}
• {{ ‘styles.scss.css’ | stylesheet_url | _tag }}

82. In Liquid, _____ are simple methods that modify the output of numbers, strings, variables and objects. They are placed within an output tag {{ }} and are denoted by a pipe character |.

Answers:

• Tags
• Objects
• Filters
• Loops

83. In Shopify, when you get a theme from the theme store that is offered in many styles, one of those styles will be applied by default. To change your theme style, go to the ‘Customize theme page’, then click on:

Answers:

• Templates
• Styles
• Presets
• Look

84. Any Premium or paid theme in the Shopify Theme Store allows you to _____ it on your store using the Themes page in the admin.

Answers:

• preview
• install
• uninstall
• update

85. Which of the following is a photography-first theme with a minimal UI that features edge-to-edge photography?

Answers:

• Brooklyn
• Jumpstart
• debut
• Boundless

86. Which of the following are valid values for ApplicationCharge’s status?

Answers:

• pending
• accepted
• declined
• expired
• All of the above

87. In Liquid, the ___ tag loops through a group of strings and outputs them in the order that they were passed as parameters. Each time an iteration is called, the next string that was passed as a parameter is output.

Answers:

• cycle
• for
• while
• tablerow

88. In Liquid, the ___ filter removes any duplicate instances of elements in an array.

Answers:

• remove
• uniq
• map
• trim

89. A responsive theme’s layout adjusts to your device’s ___. It provides an optimal viewing experience, easy reading, and accessible navigation on mobile phones, tablets, laptop and desktop computers.

Answers:

• network connectivity
• OS
• screen size
• manufacturer

90. Which Liquid filter describes the following: “Accepts an array element’s attribute as a parameter and creates a string out of each array element’s value.”

Answers:

• reserve
• map
• join
• concat

91. In Liquid, which of the following is NOT a basic operator ?

Answers:

• and
• ==
• or
• is

92. Which conditional statement code snippet is correct?

Answers:

• {% if template == “index” or template == ”page” %}
{% assign correct_template = true %}
{% ifend %}
{% if correct_template and settings.slideshow_enabled %}
<div class=»container main content»>…</div>
{% ifend %}
• {% if template == “index” or template == ”page” %}
{% assign in_template = true %}
{% endif %}
{% if in_template and settings.slideshow_enabled %}
<div class=»container main content»>…</div>
{% endif %}
• {% if template == “index” or template == ”page” %}
{% assign correct_template = true %}
{% endif %}
{% if correct_template and settings.slideshow_enabled %}
<div class=»container main content»>…</div>
{% endif %}
• {% if templates == “index” or template == ”aboutpage” %}
{% assign correct_template = true %}
{% endif %}
{% if correct_template and settings.slideshow_enabled %}
<div class=»container main content»>…</div>
{% endif %}