Хотите пройти тесты на Upwork, но не хотите тратить свое время?
Подавайте заявку и мы пройдем тесты на Upwork вместо Вас!

Do You want to pass tests on Upwork but not want to waste Your time?
Leave the request and we will pass tests on Upwork instead of You!

Social Media Marketing Test 2017

Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneShare on TumblrShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on VK

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.
Возможно, с данными ответами Вы сможете пройти тест на TOP-30.
Подавайте заявку и мы пройдем этот тест на оценку TOP-10 вместо Вас!


61 Test Questions:

1. How does creating a social network marketing plan differ from a traditional marketing plan?

Answers:

• The brand image should be completely different for social marketing
• The staff requirements and skill sets for social marketing are different
• There is no need for a social marketing plan, but social marketing plan is required for traditional marketing
• Other than the method of delivery, a marketing plan either way will be similar

2. What non financial measure of marketing is important to track?

Answers:

• CEO performance
• Number of new hires in marketing
• Number of impressions
• New customer acquisition

3. What is a “vlog”?

Answers:

• Video Log
• Video Blog
• Log of blog activity
• New technology to aid in blogging

4. What are the four P’s of marketing?

Answers:

• Product, Price, Place, Promotion
• Price, Popularity, People, Placement
• Popularity, Product, Promotion, People
• People, Price, Promotion, Placement

5. What should a company post on Twitter?

Answers:

• New product launches
• Significant company news
• Occasional day to day posts of interest
• All of the above

6. What would the marketing budget section of a marketing plan consist of?

Answers:

• The cost to write the plan
• The expected costs for each ad campaign based on the delivery method
• The overall marketing budget for a year
• The marketing personnel job descriptions

7. What is the method for being linked to other users on LinkedIn?

Answers:

• Followers
• Connections
• Friends
• Associates

8. How often should a marketing plan be revisited?

Answers:

• Never, once written it is complete
• As often as needed in order to revisit the plan of action and revise any new actions
• At company board meetings
• During the financial review of the company each month

9. What place does Pricing have in marketing?

Answers:

• Higher prices guarantee a higher revenue stream
• The company should actively market how much their products cost
• Different pricing levels can be tested to see what elicits the best consumer response
• Marketing based on the pricing level relative to competition is important

10. Why is it important to post to a blog regularly?

Answers:

• It reduces the cost per blog post
• Keep readers engaged and also gives search engines content to index
• It gives the social media marketing specialist something to do
• It allows more chances for the company to put down the competition

11. What is meant by the concept of “viral” in social media?

Answers:

• Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
• It is a method of branding a company
• Advertising which can easily be emailed
• Marketing advertisements which are not serious

12. How can LinkedIn serve the company aside from social network marketing?

Answers:

• Job openings can easily be dispersed to qualified candidates on LinkedIn
• Company pictures can be posted to the profile
• Negative press about the competition can be easily spread
• Pricing lists can be posted

13. What is a “call to action”?

Answers:

• Giving an advertisement’s receiver a specific direction such as ‘visit the site’
• Using telemarketing to reach out to potential customers
• Defaming the competition
• Creating a new marketing campaign

14. How far into the future should a company plan its marketing activities?

Answers:

• Up to 1 year
• 5 years
• 1 month
• Indefinitely

15. What is the main reason traditional marketing will never completely go away?

Answers:

• It is cheaper than social media marketing
• All companies are required by law to use traditional marketing techniques
• There are better tax write offs for traditional marketing
• It’s proven to work time and again

16. What style of blogging would be most effective for building relationships with customers?

Answers:

• Using the blog only for press releases
• Posting resumes of the company officers
• Posting articles about how terrific the company is, and putting down the competition
• Writing posts about the company and its ups and downs from inside, personalized approach

17. What can a company do to offset the cost of running a blog?

Answers:

• Place ads on the blog which generate pay per click income
• Charge users a fee to read the blog
• Only allow past customers to read the blog
• Require a monthly membership to the entire company website

18. What methods of social network marketing should a company always use?

Answers:

• Blogging only
• Twitter, Blogs, Facebook
• YouTube
• Depends on the company, their product, their audience

19. What is a contingency plan?

Answers:

• A second written plan in case management doesn’t like the original plan
• A detailed marketing plan
• A set of actions to be taken if the original plan does not perform as anticipated
• A marketing plan written just for social networking

20. How can a company use the same material for both traditional and social network marketing?

Answers:

• Posting a luring comment on Twitter to the company site
• Selling ad space on the company website
• Utilizing a television ad campaign online as well on their site and sites such as YouTube
• Creating a magazine print ad with the company website

21. What is “social media optimization”?

Answers:

• Creating content which easily creates publicity via social networks
• Writing clear content
• Creating short content which is easily indexed
• Hiring people to create content for social networks

22. What is meant by the “blogosphere”?

Answers:

• The act of writing a blog
• Specific niche blog community
• The interconnected community of blogs via linking to each other
• Advertising done via blogging

23. Which type of marketing would a company blog be considered?

Answers:

• Social Network Marketing
• Traditional Marketing
• Both
• Neither

24. What is a method of marketing on Facebook which can reach several users by spending money?

Answers:

• Pay money for a better quality Facebook account
• Pay a third party to make posts to your account
• Charge a fee for users to be your friends
• Facebook Pay Per Click placed advertisements

25. What can a company do on Facebook apart from their page to create a following?

Answers:

• Post more updates than usual
• Post controversial posts
• Use several pictures
• Use Groups, both company originated and posting to other groups

26. What do updates to Facebook status resemble most closely?

Answers:

• Video blogs
• Posts on Twitter
• A company white paper
• Articles on LinkedIn

27. What is another term for “social media”?

Answers:

• Media Optimization
• Consumer Generated Media
• Advertising Socialization
• Consumer Media Advertising

28. What should be the length of an effective blog post?

Answers:

• Several pages in length
• No more than a few sentences
• A few sentences mixed with several links to other sites and references
• A few paragraphs

29. What is meant by “Marketing Creative”?

Answers:

• The employees in the marketing department
• The content for marketing and its creative aspect
• The methods used to distribute marketing material
• The branding image of the company

30. What is the term used for a person who is receiving updates of another Twitter user’s updates?

Answers:

• User
• Follower
• Connection
• Friend

31. What does the product portion of the 4 P’s of marketing focus on?

Answers:

• The product or service being marketed to consumers
• The manufacturing process
• How the price will be set for the product
• How the new product will be promoted

32. What is the character limit for posts on Twitter?

Answers:

• No limit
• 100 characters
• 140 characters
• 200 characters

33. How can a company place itself as an expert in a certain area of expertise?

Answers:

• Post updates which brag about the company
• Actively answer questions in the Q&A section of the site
• Post comments on competitors pages stating how they are inferior
• Answer the questions in all the categories, even the ones in which the company is not engaged.

34. What type of status updates would drive visitors to the company site?

Answers:

• An update telling friends they hope to see them all soon
• A link to a new press release hosted on the company site
• A link to a third party hosting a company press release
• A picture of the CEO

35. What is meant by A/B testing in marketing?

Answers:

• Testing of 2 different products
• Testing 2 versions of an advertisement to see which elicits the best response
• Clinical testing of medical products before legally allowing them for sale
• Testing via 2 mediums, such as radio and television

36. Using which of the following two methods can a company ensure that the proper audience finds their YouTube videos?

Answers:

• Post links on the company blog to the YouTube videos
• There is no method to effectively direct people to the company videos
• Use of keywords
• Sending out mail advertisements

37. How does a blog directly impact sales of a company?

Answers:

• It tells customers what products to buy
• It can be used to talk negatively about the competition
• It is typically used as the way to disperse company coupons
• Typically a blog does not directly create sales

38. What is meant by “micro-blogging”?

Answers:

• Blogging daily
• Blogs which are posted by companies, not individuals
• Blogs with limited individual posts, limited by character count typically
• Blogging from mobile devices

39. What do Connections on LinkedIn effectively represent?

Answers:

• Random strangers who found the company
• People the company has sold product or services to
• An avenue to disperse coupons
• People and other companies the user is connected to directly

40. What is the term adopted for updates posted by Twitter users?

Answers:

• Tweets
• Twoots
• Twinks
• Posts

41. Which of the following is an easy way to track the website hits of a specific marketing campaign with a link to the company website?

Answers:

• Hire a web specialty firm
• Implement special software
• Creating landing pages specific for each campaign
• There is no way to know where traffic comes from

42. What feature does LinkedIn offer for pay accounts?

Answers:

• Ability to post pictures
• Increased abilities to connect directly and send messages to people
• Ability to post in Groups and create a Group
• Ability to block users

43. What is meant by Brand Management?

Answers:

• Managing the marketing staff
• Management of the marketing budget
• The company executive management team
• Creating a consistent image for the company

44. What traditional marketing technique is YouTube closest to?

Answers:

• Print advertising
• Television advertising
• Radio advertising
• Mail advertising

45. Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?

Answers:

• Required by law
• Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
• Requires less effort to maintain
• Cannot be hacked easily

46. What is the general purpose of posting a video blog routinely to YouTube?

Answers:

• It allows the company to hard sell its products
• It allows the company to drive website traffic to its blog
• It can be used to disperse the company contact information
• It allows followers to create a personal connection with the employees of the company

47. What is the ultimate goal of a social network marketing plan?

Answers:

• To satisfy investors in the company
• To justify spending in marketing
• To find investors for a company
• Drive potential customers to the company and give them an action item to perform

48. What is “guerilla marketing”?

Answers:

• Marketing geared towards animal lovers
• Marketing which relies on time and energy rather than a large dollar budget
• Aggressive sales techniques
• Marketing using a large scale national budget

49. How does YouTube serve a dual purpose in social media marketing?

Answers:

• It can be used as a company blog as well as video advertisements
• It can be used for company pictures and videos
• It can be used to host the company website as well as videos
• It can be used as the forum for dispersing company videos, as well as a host when embedding videos in sites outside of YouTube

50. What is a “wiki”?

Answers:

• Form of blogging
• A new social networking site
• Interconnected and user generated knowledge management systems
• A tool for posting to social media networks

51. What should a company do for commercial advertisements on YouTube in order to maximize their effectiveness?

Answers:

• Ask the watcher to visit the company site at the end of the video
• Make the videos at least 5 minutes long
• Make the videos under 10 seconds
• Have the CEO featured in the advertisement

52. What is the overall goal of social media marketing for companies?

Answers:

• Generate sales
• Increase company headcount
• Increase their web presence
• Help accelerate product launches

53. What is one measure a company can use to validate the usefulness of its video posts on YouTube?

Answers:

• The number of followers
• The amount of views of the video
• The number of videos the company has up
• The sales volume of the company

54. How can a company create a forum for dialogue on LinkedIn?

Answers:

• Post updates to the company status
• Use of Groups
• Change the company profile regularly
• Post demeaning comments for the competitors’ pages

55. How is site traffic useful in evaluating marketing?

Answers:

• Overall site traffic can be followed and a general idea of marketing’s impact on it can be determined
• There is no correlation between site traffic and marketing
• Ads can send receivers to a specific landing page, which can be tracked
• Product sales from the company website can be attributed directly to the marketing campaign

56. Why is there no specific definition of what is social media marketing?

Answers:

• There is no governing body over social media marketing
• Companies cannot come to one definition
• The concept is relatively new compared to traditional marketing and is still being defined
• It has not yet been widely accepted

57. How do ebooks represent a form of marketing?

Answers:

• They are often free, include useful information, and direct the reader onto the company which created the ebook for further information
• They are not a form of marketing
• They can be placed on free sites where paid advertisements generate income
• They can be used to defame the competition

58. Which of the following is an important aspect of creating blogs and posting content?

Answers:

• Using a witty user name
• Posting at least once a month to the blog
• Social Media Optimization
• Using humor

59. How can a company convert posts on Twitter to sales?

Answers:

• Write demeaning points about the competition
• Write posts about personal information of the CEO
• Creating posts which drive followers to their site
• Constantly post updates about how the company needs more sales

60. What style of videos can a company post on YouTube?

Answers:

• Video Blogs
• Television Commercials
• Product Demonstrations
• All of the above

61. Which of the following would be leveraging both social network and traditional marketing?

Answers:

• Handing out print advertisements with a coupon for a store
• A print advertisement in a magazine which drives people to a website where there is a free trial offer
• Posting an advertisement on a message board
• Hosting a video ad on YouTube not otherwise seen elsewhere