Хотите пройти тесты на Upwork на хороший результат?
Подавайте заявку и мы поможем Вам это сделать!

Do You want to pass tests on Upwork with good scores?
Leave the request and we will help You to do that!

User Experience (UX) Design Test 2017

Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneShare on TumblrShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on VK

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.


96 Test Questions:

1. How do User Experience Designers communicate their design ideas?

Answers:

• Through a set of forms and in a formalized language that have been standardized by the industry.
• However the CEO of a company determines they must be communicated.
• Usually through presentations and reports containing diagrams with explanatory notes.
• Through a series of highly formalized diagrams that have been standardized through practice.

2. What are the UX Design Tools as following?(What are the UX Design Tools? Choose all that apply.)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• UserTesting
• Stylefy Me
• UXPin
• Sketch
• PhotoLine

3. Introducing Interaction Design breaks the field into following pieces that are still useful?

Answers:

• Action/reaction looks at how interactions happen and unfold
• State ensures that users know what is happening and why in terms of the application
• Human/machine communication is the translation of conversations between the device and user
• All of the above

4. What are typical educational backgrounds of UX Designers?

Answers:

• Graphic, or Visual Design
• Humanities or Social Sciences
• Technical fields such as Computer Science
• Any of the above fields provide an educational background that can be useful in UXD.

5. What does the Assistance components Forms?

Answers:

• User understands the result of the input by a feedback
• Any other field designed for user input
• Any help that explans how to fill out the form
• Automatic check that ensures that user’s data is valid

6. User experience is any aspect of a person’s interaction with a given IT system, including the interface _____ , and the manual?

Answers:

• video, industrial design, research interaction
• graphics, industrial design, physical interaction
• screen, industrial design, video interaction
• design, industrial design, insight interaction

7. UX requires following types of research?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Quantitative research: focuses on mass data collection and the analysis of themes to derive assumptions around human behavior; statistically based, this gives more of a sense of what, where, and when (attitudes and self-reported motivators)
• Qualitative research: looks at users’ actual behaviors in order to gain an in-depth understanding of the how and why of human decision-making (habits and behaviors)
• Research Experience: Where you implement the final product, and monitor and improve it over time
• Research Phase: Understanding the problem and the user context

8. Content Lifecycle, In general content lifecycles include the following?(Which options are included in the general content life cycle?)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Plain
• Creative
• Strategy
• Audit and Analysis
• Maintain

9. User Experience Design, what are the process Execution and Analytics include the following?

Answers:

• Tracking Goals and Integration
• Coordination with UI Developers(s)
• Coordination with UI Designer(s)
• Analysis and Iteration
• All of the above

10. For which of the following activities do you need to use UX tools?

Answers:

• A/B testing
• Prototyping
• Wireframing
• Surveying
• All of the above.

11. Which of the following concepts are part of information architecture?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Grid
• User interface
• Navigation structure
• Wireframe
• Content structure

12. What is the main difference between slips and mistakes?

Answers:

• Both a slip and mistake are terms that describe human error.
• Slips are human errors while mistakes are system errors.
• Slips are system errors while mistakes are human errors.
• Slips occur when the user intends to perform one action, but instead ends up performin another action which is similar. Mistakes occur when the users’ goals are incorrectly set for their tasks.
• Mistakes occur when the user intends to perform one action, but instead ends up performin another action which is similar. Slips occur when the users’ goals are incorrectly set for their tasks.

13. Visual designers guide the discussions of the brand and emotive aspects of the experience, Interaction designers communicate the priority of ___ , and functionality in the interface?

Answers:

• information, feedback
• testing, flow
• information, flow
• mapping, system

14. The design charrette ideation technique, choose a correct answers as following?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Review problem statement together
• Critique new solutions as a system
• Synthesize ideas in pairs
• Sketch a problem individually

15. Which of the following activities can improve the accessibility of the website for users with cognitive and physical impairments?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Measuring the percentage of time where the website is operational.
• Include an option to easily change font size.
• Provide clear and short content.
• Provide visible and informative error messages.
• Provide support for screen-readers.

16. Which of the following statements describe the characteristics of someone who is successful in User Design Experience?

Answers:

• A UXD should have good critical thinking skills, be able to work in teams, have curiosity about human behavior, be passionate about creating great experiences, and be thick-skinned to withstand critique.
• A UXD should be highly educated with at least a Master’s Degree in Cognitive Science or Human Computer Interaction.
• UXD should be proficient computer programmers in addition to great designers.
• UXD need to be able to sketch ideas quickly and proficiently.

17. Users of Google Docs, an online word processing platform, believe that all changes they made to the document are lost if the Internet connection is disrupted. This conviction reflects a fault in __?

Answers:

• the described affordances of the system
• the error handling features
• the intuitiveness of the system
• the mental model of the user
• defining the persona

18. Human–computer interaction is affected by the forces shaping the nature of future computing. These forces include the following?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Increased development of network communication and distributed computing
• Specialized hardware leading to new customer
• New display technologies leading to the packaging of computational devices in new forms
• Miniaturization of hardware leading to functions
• Decreasing hardware costs leading to larger memory and faster systems

19. ‘Usability’ is a combination of factors including the following?

Answers:

• Subjective satisfaction
• Error frequency and severity
• Efficiency of use
• Intuitive design
• All of the above

20. You are planning to perform a very low-budget usability test on a website that sells used toys (5-10 participants). What type of users would you recruit for the test?

Answers:

• Employees which are highly familiar with customer behavior
• Investors
• Random population sample
• People who want to buy a used toy
• All of the above

21. What are the main components of Information Architecture?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Labeling Systems
• Navigation Systems
• Search Systems
• Organisation Systems
• All of the above

22. What role does Information Architecture play in UX Design?

Answers:

• It borrows methods directly from the field of Architecture and applies them to the construction of web sites.
• It provides a framework for how UXDs perform their work.
• It has nothing to do with UXD at all.
• It provides the underlying structure for content and information in systems that allow meaningful experiences to be applied.

23. What should be done after prioritizing items on the story map of lean software development?

Answers:

• Communicate user track
• Change plan if necessary
• Get feedback
• Build the minimum users of features possible

24. Iterative design is a design methodology based on a cyclic process of ____ , and refining a product or process?

Answers:

• insight, testing, design
• prototyping, testing, analyzing
• interaction, testing, research
• system, testing, analyzing

25. You are about to hire a designer to help you create a great user experience. To make the designer as effective as possible, which of the following should you do?

Answers:

• Hire the designer late in the process, when you know what you really want and can keep cost under control.
• Impress the designer with your own vast knowledge of design details like fonts and colors.
• Give lots of feedback on both major and minor issues to make sure the designer stays on the right track.
• Persuade the designer to stick with the existing design to the best extent possible.
• None of the above

26. To demonstrate the functionality of a web application you have sketched a few web pages on pieces of paper. Each sheet of paper represents a single screen. The user interacts with the screens by touching buttons, whereas you change the pieces of paper to simulate interaction. What type of sketch are you using?

Answers:

• Low-fidelity prototype
• High-fidelity prototype
• Wireframe
• Scenario
• Storyboard

27. You are planning to conduct an interview with users of TripAdvisor, a travel website providing reviews of travel-related content. What type of question is the following?
«How do you choose a hotel?»

Answers:

• Closed
• Formative
• Leading
• Neutral
• Summative

28. Which of the following statements best describe the term «summative usability evaluation»?

Answers:

• Usability evaluation of a new interactive system that occurs in early phases of the development cycle.
• Usability evaluation of a new interactive system that occurs in later phases of the development cycle.
• Report that summarizes the results of several usability evaluations.
• Report that summarizes the results of a single usability evaluation.
• Usability evaluation method where a crowd of representative users solve usability evaluation tasks.

29. What are the UX Design Process as following?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Discover
• Define
• Design
• Testing
• None of the above

30. As a member of the UX team you have the task of researching attitudes, interests and lifestyles of your visitors in order to create a ___ profile of your target users?

Answers:

• Behavioral
• Psychological
• Strategic
• Psychographic
• Marketing

31. Which of the following are important instructions for conducting a successful interview?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• The interview must be contextual
• The interview must not be contextual
• The interviewer leads while the user follows the interview
• The interviewer should ask only neutral questions
• The interviewer should ask only leading questions

32. Which of the following is the most adequate description of a «post-session interview»?

Answers:

• The information provided to the participant during recruitment.
• The participant interview that occurs before the usability test.
• The questions asked during the usability test.
• The participant interview that occurs immediately after the usability test.
• The questions asked approximately one week after the usability test.

33. Which phase of the persona creation lifecycle consumes the most time?

Answers:

• Gathering user data
• Analyzing user data
• Creating the persona
• Mapping the persona to actual users
• All phases should take the same amount of time

34. There are usability evaluation methods for all stages of design and development, from product definition to final __ modifications?

Answers:

• research
• design
• insight
• concept

35. Which of the following activities would be suitable for analyzing context of use?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Designing the user dialogue
• Interviewing people who know the potential users of the system
• Interviewing representative users
• Observing user behavior while using the product
• Conducting a focus group with users of a similar system

36. You have been hired to conduct a usability test for a suit rental website. Which of the following tasks is suitable for inclusion in task analysis?

Answers:

• What is the management structure of the company?
• What do you think of the home page?
• How can the website help you save time if you are preparing for homecoming?
• How can you rent a specific suit size which you need to pick up tomorrow?
• What was the topic of the most recent press release?

37. User experience is important for companies because it…

Answers:

• Forms the customer’s impression of a company’s offerings
• Differentiates itself from the competition
• Determines whether a customer will come back
• All of the above
• None of the above

38. It’s a process for designing systems that offer a great experience to users

Answers:

• User Experience Design (UXD or UED) is a design process whose sole objective is to design a system that offers a great experience to its users. Thus UXD embraces the theories of a number of disciplines such as user interface design, usability, accessibility, information architecture and Human Computer Interaction.
• User Experience Design is practiced by User Experience Designers—who are particularly concerned with the interaction that occurs between users and the system they are using.
• So for example a UX designer would take the principles that state how to make a product accessible, and actually embody those principles in the design process of a system so that a user that is interacting with it would find it as being accessible.
• All of the above

39. A web application intended for use in a car repair shop uses technical terms such as «accelerator pedal linkage» or «hybrid drivetrain layout». Which dialogue principle allows the use of these and similar terms?

Answers:

• Conformity with user expectations
• Suitability for learning
• Task suitability
• Platform conventions
• Appropriate feedback

40. Which of the following statements about Content Strategy is true with regard to its use in User Experience Design work?

Answers:

• Content Strategy employs methods to determine the nature of content being used and reused by an organization, and how that content can be optimized for use in specific contexts.
• If Content Strategy were employed in the design process, there would be no need for usability studies.
• Content Strategy was at one time a major factor in UXD work, but is no longer considered useful in the field.
• None of these statements about Content Strategy is true.

41. In a website utilizing a hub-and-spoke structural pattern users repeatedly return immediately to the main page after navigating to a deeper level. What is the most likely reason for this behavior?

Answers:

• The users don’t understand the hub-and-spoke pattern
• Users cannot discover relevant content on your site
• Users like to visit many pages
• The site is too slow to load
• Users are on the site by mistake

42. What are included in the UX process flow? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Research
• Strategy
• Design
• Test/Validation
• Gastaly

43. When a business has a lot of information to organize and present to customers, the first person to begin grouping, tagging and categorizing the content is the _______________________.

Answers:

• UI Designer
• UX Designer
• Information Architect
• Interaction Developer
• None of the above

44. Which of the following navigation mechanisms best describes your location within the website?

Answers:

• Logo
• Breadcrumbs
• Footer
• Modal panel
• Main navigation

45. Which statement is true about the settings in which UX Designers work?

Answers:

• UXD usually work in Information Technology departments.
• UXD may work in consulting agencies or within an organization.
• UXD are usually not provided with heat or air conditioning for their offices.
• None of the above.

46. The interaction _____ establishes an overall structure for product behavior, a parallel process focused on the visual and industrial designs. The visual design framework defines the experience attributes, visual language, and the visual style.

Answers:

• language
• framework
• attributes
• design

47. A stage in UX design defines the high-level structure of ____ layouts, as well as the product’s flow, behavior, and organization.

Answers:

• UX
• UI
• Interface
• Screen

48. Information architecture is the art and science of structuring and organizing the information in products and services to support __ and findability?

Answers:

• Structuring
• System
• Usability
• Elements
• Evaluation

49. A typical form has which of the following components?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Action buttons
• Field labels
• Input fields
• Structure
• None of the above

50. What does the Assistance Components Form do?

Answers:

• An automatic check that ensures that user’s data is valid
• Any help that explans how to fill out the form
• Any other field designed for user input
• User understands the result of the input by a feedback

51. What do User Experience Designers (UXDs) do?

Answers:

• To better inform designs, UXDs conduct research in order to determine how people go about daily tasks.
• UXDs use diagrams to communicate problem solutions to various stakeholders.
• UXDs create and test prototypes of solutions to design problems.
• At some point in their careers, a UXD might perform any or all of the above tasks.

52. Expert designers review products or projects to ensure consistency across multiple products to see if it does things in the same way as their own designs.
Which option is described by the above statement?

Answers:

• Pluralistic inspection
• Activity Analysis
• Consistency inspection
• None of the above

53. Visual design as a field has grown out of both UI design and ___.

Answers:

• UIX graphics
• UI graphics
• Web graphics
• Graphic design

54. What are included in the UX Design Process? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Discover
• Define
• Design
• Testing
• None of the above

55. Which statement best describes the «User-centered design»?

Answers:

• Thinking about what functionality users want in your product design.
• Taking the user into account every step of the way as you design a product.
• Wanting to help users appreciate the nuance in your products.
• Helping users to accomplish their ideals as they relate to your product.

56. Which options are part of Strategy and Content?

Answers:

• Customer Analysis
• Product Structure/Strategy
• Content Development
• Competitor Analysis
• All of the above

57. Visual designers guide the discussions of the brand and emotive aspects of the experience. Interaction designers communicate the priority of information, flow, and ____ in the interface.

Answers:

• Testing
• Accessibility
• Functionality
• System

58. Which of the following statements describes «user needs»?

Answers:

• User needs always express the user’s point of view.
• User needs are part of the information architecture.
• User needs are quantifiable.
• User needs are identical to user goals.
• User needs are used to generate good web content.

59. You are introducing a new product for an online vendor. Part of the web strategy is to encourage visitors to follow up with a distributor as the product is not sold directly on the site. Hence, tracking the user behavior is critical for measuring success for the web site. What would be the best term that defines this metric?

Answers:

• Conversion rate
• Market share
• Click-through rate
• Response rate
• User rate

60. ___ is a review of a system based on a set of guidelines. The review is conducted by a group of experts who are deeply familiar with the concepts of usability in design.

Answers:

• Pluralistic inspection
• Activity Analysis
• Consistency inspection
• Usability inspection

61. After determining the users, tasks and empirical measurements, which of the following iterative design steps need to be performed? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Analyze results
• Design the user interface
• Test
• Repeat
• None of the above

62. Which of the following relates to Wireframing and Prototyping? (choose all that apply)
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Design/Animation
• Wireframing
• Development Planning
• Prototyping
• Testing/Marketing

63. Which of the following components should always be used in a persona?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Name
• Age
• Marital status
• Knowledge of the topic area
• Knowledge of smartphones

64. Which statement is true for Dominance?

Answers:

• refers to creating continuity throughout a design without direct duplication
• focuses on having one element as the focal point and others being subordinate
• creates the perception that there is equal distribution and does not always imply that there is symmetry
• in visual design, helps users perceive the overall design as opposed to individual elements

65. Which of the following disciplines contribute to UX?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• human factors engineering (HFE)
• interaction design
• industrial design
• cognitive science
• None of the above

66. Regarding Principles of user interface design- choose the correct principles of user interface design that may be considered at any time during the design of a user interface in any order?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• structure
• simplify
• affordance
• content
• tolerance

67. Human-computer interaction extends its study towards more integrated _____, such as tangible interactions, which is generally not covered in the practice of user experience.

Answers:

• design
• interactions
• system
• memory

68. Page parking is a user behavior that refers to

Answers:

• Opening multiple pages in rapid-fire succession as a way to save the items on those pages and revisit them at a later stage
• Opening different sites in different tabs as the user encounters them during the day, as a way to have them available at all times
• Bookmarking a page in the browser or in a tool like Evernote or OneNote to be able to remember it later on
• Explicitly committing a page to the user’s internal working memory with the purpose of revisiting it at a later stage

69. What are Tree tests? Choose the correct statement.

Answers:

• Tree testing usability evaluation methods involve testing of subjects for the most quantitative data
• Tree testing evaluates the findability and labeling of topics in a site, separate from its navigation controls or visual design
• Tree tests are carried out in the user’s own environment (rather than labs) helping further simulate real-life scenario testing
• Tree usability testing on mobile devices, both for websites but especially for app interactions

70. A number of diverse methodologies outlining techniques for human-computer interaction design have emerged since the rise of the field in the _____.

Answers:

• 1982s
• 1988s
• 1989s
• 1980s

71. In Human-computer interface, the loop of interaction has several aspects to it, including which of the following?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Visual Based
• Audio Based
• Video Based
• User environment
• Machine environment

72. Which of the following statements is true about Creating Personas?

Answers:

• Describes who they are not for building users
• Focuses on specific attributes of actual platform data
• Provides a basis for design discussion
• Involves everyone on the team

73. Which option is True for Methodology Information Architecture?

Answers:

• The content will be organized within a user logical system that takes into account users context of use, mental models and demand
• To achieve a full task analysis, the prioritized use case gets validated by in dept interviews
• This task analysis, submitted to iterative validation, will inform the redesign of your current information architecture
• All of the above

74. Activity analysis is a _____ method used in preliminary stages of development to get a sense of the situation. It involves an investigator observing users as they work in the field.

Answers:

• concepts
• usability
• design
• inspection

75. Visual design is the use of ___ and form to enhance usability and improve the user experience.

Answers:

• text, video, audio, typography
• imagery, color, shapes, typography
• imagery, video, audio, typography
• None of the above

76. What is the role of prototyping in User Experience Design?

Answers:

• An aesthetically pleasing prototype could serve as a museum piece.
• Prototypes are mandated as a necessary step in the design process by most organizations.
• Prototypes are the best way to do usability testing.
• Prototypes are a good way to work through and test design ideas, before going into full production.

77. UX was coined by cognitive scientist Don Norman in the early 1990’s while he was VP of the Advanced Technology Group at?

Answers:

• IBM
• Microsoft
• Apple
• Facebook

78. In user experience design, the design of a product is dictated by the…

Answers:

• Concerns for functionality
• Psychology and behavior of the user
• Need to create exciting forms that capture attention
• Process of iteration and improvement
• All of the above

79. Fundamentals of Gestalt psychology and visual perception give a cognitive perspective on how to create effective visual.
The above statement describes which one of the following?

Answers:

• Communication
• Interface
• Systems
• Interaction

80. Which statement is correct for Concept Stage?

Answers:

• Sketching, prototyping, and iterating your design, as well as involving users in this process to validate your approach
• Understanding the problem and the user context
• Where you implement the final product, and monitor and improve it over time
• All of the above

81. How do User Experience Designers evaluate their design ideas?

Answers:

• By observing how people use prototypes or live interfaces to accomplish a series of tasks.
• By asking experts to review an interface on the basis of an established set of criteria.
• Through a series of peer critiques on rapidly sketched ideas.
• All of the above are used to evaluate design ideas.

82. What types of research is required for UX? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Research Phase: Understanding the problem and the user context
• Research Experience: Where you implement the final product, and monitor and improve it over time
• Qualitative research: looks at users’ actual behaviors in order to gain an in-depth understanding of the how and why of human decision-making (habits and behaviors)
• Quantitative research: focuses on mass data collection and the analysis of themes to derive assumptions around human behavior; statistically based, this gives more of a sense of what, where, and when (attitudes and self-reported motivators)

83. What are the user experience techniques used for analyzing user data? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Create personas
• Scenarios and analyze data
• Ideation techniques
• Gather and analyze user data
• None of the above

84. Which of the following are elements of the User Experience?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Branding
• Usability
• Functionality
• Content
• None of the above

85. Which of the following is the best description for the term «usability»?

Answers:

• The satisfaction of the user based on the appearance and appealing factor of the target system
• The scope of system use based on the ability of average and disabled users to achieve specified goals with effectiveness, efficiency and satisfaction
• The user’s impression of a system after the initial encounter
• The extent to which an interactive system can be used by users in order to achieve specific goals with effectiveness, efficiency and satisfaction
• A person’s perceptions and responses resulting from the use of an interactive system

86. ____ are meetings where users, developers, and human factor people meet together to discuss and evaluate step by step of a task scenario.

Answers:

• Consistency inspection
• Pluralistic Inspections
• Activity Analysis
• Usability inspection

87. Websites fall into which one of these two categories (sometimes a blend of both)?

Answers:

• Content | functional
• Interactive | non-interactive
• Visual based | text based
• User-centered | customer-centered

88. What is User Experience Design?

Answers:

• The science of designing ways to make users smarter about using interfaces.
• A set of design principles that, when used, always result in the creation of easy-to-use interfaces.
• A discipline that seeks to make the experience of web and mobile interfaces well-architected, easier to use, fun to use, and more likely for users and customers to return to.
• A grassroots effort on the part of consumers to demand better experiences with products they buy and use.

89. When thought is put into user experience…

Answers:

• It provides an essential, sustainable competitive advantage for a company
• It gains the attention of market forces who care about innovation
• People think more about their future goals related to the product
• It helps reduce the time a product is in development
• All of the above

90. The process of data-driven UX designs include which of the following?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• A/B Testing
• Metrics/Analytics
• User Testing
• None of the above

91. Usability evaluations can capture which types of data? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• quality data
• qualitative data
• quantitative data
• quantity data
• user data

92. Which of the following set of methods best reflects how UXDs go about doing research as background for doing design work?

Answers:

• Interview, surveys, observation, competitor reviews
• Surveys, descriptive statistics, correlation analysis
• Inferential statistics, hypothesis testing, structured interviews
• Content analysis, interviews, descriptive statistics

93. What are the advantages of User-Centered Planning? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Easy to track
• Easy to communicate
• Easy to understand
• Easy to understand pairs
• All of the above

94. Which of the following are part of the definition of usability in the ISO 9241 standard?
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Completeness
• Efficiency
• Effectiveness
• Satisfaction
• Response time

95. Which of the following is the best description for the term «user experience»?

Answers:

• Extent to which an interactive system can be used by specified users to achieve specified goals with effectiveness, efficiency and satisfaction.
• Usability and satisfaction with the appearance and attractiveness of the system.
• The first impression that users have after using the system.
• The impression that users have after frequent use of the system.
• A person’s perceptions and responses resulting from the use or anticipated use of a system.

96. The basic elements that combine to create visual designs include which of the following? Check all that apply.
Note: There may be more than one right answer.

Answers:

• Similarity
• Dominance
• Contrast
• Hierarchy
• Gastaly