Хотите пройти тесты на Upwork, но не хотите тратить свое время?
Подавайте заявку и мы пройдем тесты на Upwork вместо Вас!

Do You want to pass tests on Upwork but not want to waste Your time?
Leave the request and we will pass tests on Upwork instead of You!

Virtual Assistant Skills Test 2017

Share on RedditPin on PinterestEmail this to someoneShare on TumblrShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on VK

Мы не гарантируем правильность всех предоставленных ответов.
Возможно, с данными ответами Вы сможете пройти тест на TOP-30.
Подавайте заявку и мы пройдем этот тест на оценку TOP-10 вместо Вас!


78 Test Questions:

1. A(n)___________________ serves as the main point of contact for the company by answering phone calls, taking messages, scheduling appointments and making travel arrangements.

Answers:

• virtual receptionist
• event planner
• research assistant
• virtual professional

2. Which of the following statements about Google’s technical and quality guidelines is true?

Answers:

• It is advantageous if your web server supports the If-Modified-Since HTTP header
• If using dynamic pages, it helps to keep the parameters short and the number of them few
• Avoid using robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages, even if they don’t add much value for users coming from search engines
• Submitting new pages of your website at http://www.google.com/addurl.html as soon as they are online, helps to speed up indexing

3. Which of the following allows a user to access their computer or a clients computer via the Internet?

Answers:

• remote desktop sharing
• instant messaging
• video chat
• online document storage

4. What does updates to Facebook status resemble most closely?

Answers:

• Video blogs
• Posts on Twitter
• A company white paper
• Articles on LinkedIn

5. What is Keyword Density?

Answers:

• The number of times the keyword is used / (DIVIDED BY) the total word count on page – (MINUS)the total words in HTML on the page
• The number of times the keyword is used X (MULTIPLIED BY) the total word count on page
• The number of times the keyword is used in the page description
• The number of times the keyword is used in the page title
• The number of times the keyword is used / (DIVIDED BY) the total word count on the page

6. It makes sense to charge lower fees for ________________.

Answers:

• rush jobs
• simple jobs
• larger jobs
• complex jobs

7. A(n)_________________ is a short summary used to describe a product, service or business that can be delivered within the short span of time.

Answers:

• elevator pitch
• product description
• subtitle
• marketing pitch

8. _________________ provides instant messaging services.

Answers:

• Skype
• Windows Live
• both a and b
• none of the above

9. What is meant by “micro-blogging”?

Answers:

• Blogging daily
• Blogs which are posted by companies, not individuals
• Blogs with limited individual posts, limited by character count typically
• Blogging from mobile devices

10. ____________________ is the use of shared resources, information and software over the Internet rather than locally on a computer or other device.

Answers:

• Cloud computing
• A personal hotspot
• WiFi
• An iPad

11. Work invoices should ______________________.

Answers:

• be sent out in a timely manner
• clearly state any terms
• be followed up promptly if unpaid
• all of the above

12. Virtual Assistants must protect all confidential information that they obtain while working with clients due to ___________________.

Answers:

• Business ethics
• Ethics
• Unfair practices
• Privacy issues

13. ________________________ is a mobile or remote work-environment equipped with telecommunication links and basic office furniture, but without a fixed office space.

Answers:

• Virtual assistant
• Remote office
• Virtual office
• Remote location

14. Fraud, breach of fiduciary duty, misrepresentation and unethical acts such as using a client’s confidential information to compete against them are known as ___________.

Answers:

• business ethics
• ethics
• unfair practices
• privacy issues

15. Which of the following uses videos as the presentation medium?

Answers:

• Blogs
• Weblogs
• Microblogs
• Vlogs

16. What is Anchor Text?

Answers:

• It is the main body of text on a particular web page
• It is the text within the left or top panel of a web page
• It is the visible text that is hyper linked to another page
• It is the most prominent text on the page that the search engines use to assign a title to the page

17. An effective communicator should never ___________________.

Answers:

• under promise and over deliver
• blame others for errors
• smile when speaking on the phone
• use every day language

18. 10 people do a web search. In response, they see links to a variety of web pages. Three of the 10 people choose one particular link. That link then has a __________ click through rate.

Answers:

• less than 30%
• 30 percent
• more than 30%

19. A good way to combat procrastination is to prioritize a daily task list on the basis of ________________________.

Answers:

• ABC prioritization
• performing unpleasant tasks first
• Eisenhower box
• ordered list

20. Virtual assistants should always ______________________.

Answers:

• keep their commitments
• use due diligence
• immediately correct any mistakes
• all of the above

21. Search engines do not index some common words (such as “or”, “and”, “when”, and “in”) within the webpage. What are these common words called?

Answers:

• Barrier words
• Non-indexable words
• Slow words
• Stop words

22. _________________ provides basic information including a list of the services you intend to provide and their prices.

Answers:

• Business plan
• Marketing plan
• Operations plan
• Competitive analysis

23. What is a “vlog”?

Answers:

• Video Log
• Video Blog
• Log of blog activity
• New technology to aid in blogging

24. _________________ programs are advanced text editing applications that support additional formatting features to allow for more sophisticated documents.

Answers:

• Word processing
• Spreadsheet
• Email
• Graphics

25. _______________ is a good place for virtual assistants to advertise their services.

Answers:

• television
• radio
• newspaper
• websites

26. A _______________ is a business set up by law to act as a single person.

Answers:

• sole proprietorship
• partnership
• limited liability company
• corporation

27. The _____________ of a website is very important.

Answers:

• tone
• message
• colors
• all of the above

28. Measuring the strengths, opportunities, weaknesses and threats of an organization is known as ____________________.

Answers:

• competitive analysis
• SWEAT test
• SWOT analysis
• industrial analysis

29. __________________ is used to send and receive funds from around the world.

Answers:

• Skype
• Google Docs
• PayPal
• Windows Live

30. A(n)___________________ is a legal contract that defines the confidential information and knowledge that the parties wish to share with one another, but also want to be restricted from any other third parties outside the contract.

Answers:

• independent contractor agreement
• subcontractor agreement
• privacy policy
• non-disclosure agreement

31. All of the following are social bookmarking sites except ____________________.

Answers:

• FriendFeed
• Digg
• LinkedIn
• Reddit

32. VoIP services cannot be used for ______________________.

Answers:

• emergency calls
• sending faxes
• phone calls
• video chats

33. A package of information about a business that is given to new clients is called a _______________________.

Answers:

• resume
• marketing letter
• welcome kit
• intro package

34. Which of the following is a designation given by the state of residence rather than a federal tax entity?

Answers:

• sole proprietorship
• partnership
• limited liability company
• corporation

35. Why is it important to have a company blog hosted on the company web domain versus a third party blogging site?

Answers:

• Required by law
• Search engine rankings will include hits on the blog as part of the overall website hits
• Requires less effort to maintain
• Cannot be hacked easily

36. Basic skills that are required to be successful as a Virtual Assistant include __________________.

Answers:

• proficiency at typing
• computer software skills
• good communication skills
• all of the above

37. Which of the following can help to earn more from current customers?

Answers:

• hiring an assistant
• providing additional services
• creating more billable hours
• none of the above

38. When working for a client it is best to have a(n)__________________.

Answers:

• handshake
• written contract
• contract template
• oral agreement

39. Delays in social media communications are due to __________________.

Answers:

• time to print
the individual
• mail time
• Internet access

40. Google displays up to _____ characters of a webpage’s Title Tag.

Answers:

• 56
• 60
• 66
• 80

41. Which of the following is NOT an instant messaging application?

Answers:

• Skype
• Gmail
• AIM
• Windows Live Messenger

42. _________________ is an online classified ad website where individuals and businesses can post ads for free, or for a low fee in some categories and areas.

Answers:

• Craigslist
• Elance
• oDesk
• Guru

43. A _______________ is a set of one or more keys that when pressed trigger a specific software or operating system action.

Answers:

• keyboard shortcut
• common action
• quick click
• Windows button

44. ___________________ is developing web content in such a way that you will increase your search engine ranking, making it easier for visitors to find you.

Answers:

• Search engine marketing
• Site creation
• Search engine optimization
• HTML

45. Which of the following activities could be looked down upon by Google as per their quality guidelines?

Answers:

• Using automated website submission software
• Loading pages with irrelevant links
• Intentionally adding keywords to the TITLE tags and ALT attributes
• Registering misspellings of well-known websites

46. Which of the following business structures is most common for home based businesses?

Answers:

• sole proprietorship
• partnership
• limited liability company
• corporation

47. Which of the following is a great way for virtual assistants to meet and network with their peers?

Answers:

• Virtual assistant organizations
• Virtual assistant conferences
• Virtual assistant trade groups
• all of the above

48. Which of the following is useful for managing both Facebook posts and Twitter feeds?

Answers:

• HootSuite
• TweetDeck
• TweetGrid
• all of the above

49. An organization should use _________________ for their bookkeeping system.

Answers:

• general ledger
• computer software
• QuickBooks
• any of the above

50. What traditional marketing technique is YouTube closest to?

Answers:

• Print advertising
• Television advertising
• Radio advertising
• Mail advertising

51. Which of the following allows users to connect to and monitor up to five social profiles with a free acount?

Answers:

• TweetGrid
• TweetDeck
• HootSuite
• TweetAdder

52. Press ___________ to paste contents of clipboard.

Answers:

• Ctrl + H
• Ctrl + Y
• Ctrl + V
• Ctrl + I

53. _________________ programs are used to create newsletters and other image based documents.

Answers:

• Word processing
• Spreadsheet
• Email
• Graphics

54. ________________ is a free online document creation and storage service that allows you to create and share your work with others online.

Answers:

• Skype
• Google Docs
• PayPal
• Windows Live

55. Which of the following is NOT a social media platform where users can post their own tips and reviews?

Answers:

• Yelp
• Angie’s List
• Second Life
• Foursquare

56. ____________________ has had many plugins created for popular website platforms like WordPress and Joomla, apps for smart phones and tablets, and tools for use with software programs like Excel.

Answers:

• AW Stats
• Site Meter
• Google Analytics
• StatCounter

57. What is “social media optimization”?

Answers:

• Creating content which easily creates publicity via social networks
• Writing clear content
• Creating short content which is easily indexed
• Hiring people to create content for social networks

58. A(n)________________ policy covers monetary damage that a client may suffer if they receive faulty services and protects the service provider in the event that they are sued.

Answers:

• professional liability
• home insurance
• honesty
• ethics

59. Which black hat SEO technique is characterized by a method to deceive search engines, by detecting the search engine bot and “feeding” it with a different HTML code than the HTML actually served to users?

Answers:

• Coating
• Foisting
• Slighting
• Cloaking

60. Creating a work schedule will help you to _________________________.

Answers:

• determine your workable hours
• keep from being overwhelmed
• accomplish your daily goals
• all of the above

61. _________ are the collective values of a company that are used to evaluate whether the behavior of members of the organization are considered appropriate and acceptable.

Answers:

• Business ethics
• Ethics
• Unfair practices
• Privacy issues

62. Which of these is a benefit of having an organized work flow?

Answers:

• more efficient
• more productive
• more billable hours
• all of the above

63. Press ___________ to search and replace in a word document.

Answers:

• Ctrl + H
• Ctrl + Y
• Ctrl + V
• Ctrl + I

64. ___________________ computing is the use of shared resources, information and software over the Internet rather than locally on a computer or other device.

Answers:

• Sun
• Moon
• Rain
• Cloud

65. Prices for your services should be ___________________.

Answers:

• high enough to cover expenses
• low enough for people to hire you
• dependent on your experience
• all of the above

66. VAs typically calculate approximately _________ of their non-billable time to cover business duties like paperwork and marketing.

Answers:

• 5%
• 15%
• 35%
• 50%

67. What is meant by the concept of “viral” in social media?

Answers:

• Social media which is spread to viewers by the consumer, growing in popularity
• It is a method of branding a company
• Advertising which can easily be emailed
• Marketing advertisements which are not serious

68. ____________________ can free up quite a bit of time that you can turn into billable hours for clients.

Answers:

• Providing additional services
• Hiring an assistant
• Delegating tasks
• all of the above

69. __________________ programs are computer applications that create pages with multiple cells in a grid of rows and columns to resemble worksheets.

Answers:

• Word processing
• Spreadsheet
• Email
• Graphics

70. Which of the following gives you common law protection against others in your state using the same name?

Answers:

• registering the domain name
• registering the business name
• trademarking the business name
• all of the above

71. The business image for an organization that caters to entertainers should be _________________________.

Answers:

• fun and energetic
• business-like and professional
• contemporary
• youthful and silly

72. Social media platforms can be used for __________________________.

Answers:

• customer service
• building authority
• posting reviews and opinions
• all of the above

73. Writing down a list of daily tasks in the order they need to be accomplished is a(n)_______________________.

Answers:

• ABC prioritization
• performing unpleasant tasks first
• Eisenhower box
• ordered list

74. ________________ are the values that people use to decide whether a particular action or behavior is considered appropriate and acceptable.

Answers:

• Business ethics
• Ethics
• Unfair practices
• Privacy issues

75. Which of the following is a characteristic of social media communications?

Answers:

• it is immediate
• can be deleted
• can be edited
• all of the above

76. Cloaking is a controversial SEO technique. What does it involve?

Answers:

• Increasing the keyword density on the web pages
• Offering a different set of web pages to the search engines
• Hiding the keywords within the webpage
• Creating multiple pages and hiding them from the website visitors

77. When making lists, it is best to ___________________.

Answers:

• keep one list
• make a daily list and long-term list
• make a list for each project
• manage multiple lists

78. _________________ is a virtual assistant’s primary tool for reaching and communicating with their clients.

Answers:

• Email
• Company website
• oDesk
• vWorker